Marhanský s Ondrušem popsali nemalé komplikace při turnaji. Chystají i přesto repete?

První turnaj RFA a IAF přinesl nejen nabitou kartu, ale i mnoho komplikací. Přesto ze společné akce vzešel nový podcast a do budoucna další spojené turnaje. Přečtěte si, co všechno se v den D pokazilo.

Steven Krt titul Foto: IAF

Když se daří, tak se daří

Uspořádat takový event není jen tak. Své o tom můžou vyprávět promotéři organizací RFA a IAF, kteří se ve svém zbrusu novém společném podcastu zpětně zasmáli nad vším, co se na jejich turnaji nepovedlo. Nebylo toho málo, přesto promotéři považují první spojenou akci za velmi zdařilou.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

„Opravdu se nám tam děly velmi zvláštní věci. Začalo to asi pátkem, kdy nám měli přivézt klec z Bratislavy a volal mi řidič, že asi nedorazí, protože ho zablokovala dvě auta a nedokáže vyparkovat, takže jsme řešili odtahovku. To byl asi takový první zádrhel,“ popsal začátek komplikací Boris Marhanský.

Na to navázal Petr „Píno“ Ondruš s komickou historkou o fotostěně. „Ano, s fotostěnou byla také legrace. Firma, která nám vyráběla fotostěnu, tak nevyrobila jednu, ale vyrobila jich sedm a nedaly se odvézt, protože byly zabalené v kuse. Bylo to neohnutelné a zároveň nepřevozitelné, protože to mělo čtyři metry na délku,“ popsal se smíchem Ondruš.

Fotostěn bylo sice dost, zato lidí, co by přiložili ruce k dílu, bylo méně, než se čekalo. „Mělo přijít čtrnáct dělníků, přišlo jich devět a zhruba o půlce, nebo resp. po tom, co se postavily všechny potřebné věci, tak řekli: ‚My už jsme unavení, my jdeme domů. Takže Píno a Borisi, sbalte si to sami,‘“ smál se Ondruš. „I tady v Praze se to stává, že už dělníci nemůžou.“

„No a asi největší problém nastal, když měl začít event, tak nová společnost, která pro nás hrozně chtěla pracovat, udělala nám krásný 3D audiovizuál, jak bude vypadat světelná show, prskavky, dýmostroj a tak dál. Bylo to fakt propracované, a tak jsme jim dali šanci,“ řekl Marhanský.

„Ale oni mi v sedm řekli, že asi nezačneme, protože se jim odpálila asi půlka fází a že to nedokážou zapojit. Tak to jsme byli oba skutečně nervózní. Podařilo se naštěstí zprovoznit dvacet procent této techniky,“ přiznal promotér RFA.

Marhanský s Ondrušem se shodli, že si toho zřejmě většina lidí nevšimla, oni se ale pěkně zapotili. Kromě drobných problémů s cateringem už pak všechno běželo jako na drátkách a promotéři celkově turnaj zhodnotili jako zdařilý.

Jedeme dál...

A jak to bude s organizacemi a jejich další spoluprací? Promotérům i zápasníkům zřejmě spojení sedlo, a tak je už teď jasné, že se dočkáme dalšího společného turnaje. A tentokrát se vše odehraje ve větší hale.

„Vzhledem k tomu, že je tady ve hře odveta Monster vs. Krt 2, tak si myslím, že by bylo dobré to dát do něčeho většího, hezčího, takové O2 Universum by tomu slušelo,“ řekl na závěr Ondruš.

„Další možností je zápas Sivák vs. Růžička. Uvidíme, oba dva jsou naši šampioni. Sivák si dal tuhle podmínku, že by šel s Růžičkou, kdyby vyhrál titul. Teď se to splnilo, tak uvidíme, jestli se dokážeme s kluky dohodnout na podmínkách,“ pronesl Marhanský.

„S Pínem spolupracovat určitě budeme, jde jen o to, na jaké úrovni, vždycky si budeme půjčovat bojovníky, a myslím si, že kluci, kteří jsou buď u nás, nebo v IAF, mají otevřené dveře i do KSW,“ dodal promotér RFA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda promluvil o svém možném soupeři

Karlos Benda vysvětluje, jakého soupeře by si proti sobě přál v kleci. Klapne to?

Bojovník Karlos Benda se v poslední době poměřil v kleci hned s 5 soupeři romského původu, což ale bylo dáno spíše souhrou okolností. S kým...

Pirát vs. Terminátor

Vlado Lengál predikuje zápas Pirát vs. Vémola. Komu z dvojice fandí a proč?

OKTAGON nám co nevidět nadělí souboj Vémola vs. Pirát.⚡ Někteří mají jasno, jiní výsledek nevidí tak samozřejmě.💥 Jak to vnímá zápasník...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce.🎄Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do 88,5 Kg.💥 Jak bude vypadat sváteční jídelníček...