McGregor jubileum UFC v kleci zřejmě neoslaví. Jeho nástup se opět odsouvá

S nástupem Conora McGregora do antidopingového programu svitla jeho fanouškům naděje na brzký zápas. Teď přišla zpráva o dalším odsunu. Proč se McGregor podle nejnovějších informací neúčastní jubilejního turnaje?

Conor McGregor v dubnu zřejmě nenastoupí Foto: Profimedia

McGregor? V dubnu ještě ne

S nadějí se mluvilo o tom, že bychom se mohli Conora McGregora dočkat v kleci už v dubnu, a to při příležitosti jubilejního třístého turnaje UFC. Byl by to vskutku velkolepý návrat, zdá se ale, že „The Notorious“ se na dubnovém turnaji objeví leda jako divák. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty.

MMA - aktuální kurzy zde

Ti, co věčného průšviháře znají, si možná pomyslí, co zase ten irský bouřlivák kde vyvedl, podle vyjádření McGregorova trenéra Johna Kavanagha to ale vypadá, že nečekaný odsun se nekoná z Conorovy iniciativy.

„Doufali jsme v duben. V to jsme doufali. To nám bylo řečeno. A teď to vypadá, že to bude v létě,“ vysvětloval Kavanagh v pořadu The MMA Hour. Na otázku proč tomu tak je, s pokrčením ramen přiznal, že neví a že je to pro McGregora a celý tým frustrující.

Svou teorii však trenér s Conorem mají, napadlo je, že si bývalého držitele dvou titulů UFC a největší hvězdu MMA schovávají na turnaj, který bude nutné marketingově více podpořit. Přece jen jubilejní turnaj přitáhne pozornost sám o sobě.

Kavanagh ale připustil, že dlouhé čekání nemá dobrý vliv na McGregorovu psychiku. Irský bojovník je mimo hru už od července 2021, a tak je čím dál netrpělivější. „No, taky jsem se bál o jeho duševní zdraví, nebudu lhát,“ přiznal Kavanagh.

„Ale když mi dnes vyprávěl, jak si našel skvělou skupinu sparing partnerů... Alespoň maká,“ řekl Kavanagh. „Není to úplně to samé, jako když jde do zápasu před velkým publikem, ale aspoň trénuje, a to je strašně důležité,“ pochvaloval si Kavanagh McGregorovo nasazení.

➤ Čtěte také: UFC do toho pořádně šlápne hned zkraje roku. Milovníkům MMA doručí tři bitvy o pás

John Kavanagh přiznal, že ještě stále doufá, že si to Dana White rozmyslí a McGregor přece jen nastoupí už v dubnu. Prozradil ještě, že pokud by se tak stalo, Conor by si rád střihl další zápas hned koncem léta nebo v září. Ať už však irský bijec nastoupí kdykoli, pořád se počítá s tím, že mu bude soupeřem Michael Chandler.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tým BJP bezprostředně po zápase

Trenér Martin Karaivanov prolomil mlčení a nabízí svůj pohled na hořkou porážku

Prvotní emoce už opadly, a tak svůj detailnější pohled na porážku Jiřího Procházky nabídl i hlavní trenér Martin Karaivanov. Jaký vzkaz...

Alex Pereira

Kolik si Procházka s Pereirou vydělali a kdo všechno si odnesl bonus za výkon večera?

Jiří Procházka navzdory prohře s prázdnou neodešel. A nebyl sám. Po turnaji UFC 295 se rozdalo celkem sedm bonusů za výkon večera.💪

David Dvořák

David Dvořák: Pereira byl trpělivý. Důležité je se z porážky nepodělat a jít dál

Všichni čeští fanoušci během sobotního UFC 295 zaplakali.⚡ Jak prohru vnímá Procházkův kolega z UFC David Dvořák, který sám ví, jak chutná...