Trenér Martin Karaivanov prolomil mlčení a nabízí svůj pohled na hořkou porážku

Prvotní emoce už opadly, a tak svůj detailnější pohled na porážku Jiřího Procházky nabídl i hlavní trenér Martin Karaivanov. Jaký vzkaz poslal?

Tým BJP bezprostředně po zápase Foto: Martin Karaivanov/X

Martin Karaivanov přibližuje fanouškům svoje pocity po UFC 295

Potřeboval čas, aby v sobě mohl vstřebat veškeré pocity. Ústřední postava trenérského týmu Jiřího Procházky, Martin Karaivanov, se poprvé obsáhleji vyjádřil ke smolné porážce na UFC 295.

Ze slov Martina Karaivanova jde cítit, že se nastalou situaci snaží brát za správný konec. Samotné kontroverzní ukončení ze strany rozhodčího Goddarda už dále nerozebírá. Zároveň nezapomněl poděkovat za velkou podporu, které se celému týmu přímo v New Yorku i doma v Česku dostalo.

"Asi je na čase taky něco napsat, ale nějak neví co… prohra po 8 letech naštve, obzvlášť na takovém turnaji, v takto jedinečném zápase. Ale věci se prostě dějí…

S odstupem času jsou chyby jasnější a je třeba je jasně pojmenovat. Vše teď probereme s týmem, poučíme se a jedeme dál. Nyní nás čaká krátký odpočinek a pak vzhůru do práce. Naše cesta tímto totiž rozhodně nekončí, právě naopak.

Už teď je velká motivace pokračovat dál a dostat se co nejdřív k titulové šanci. Na závěr bych chtěl poděkovat i všem fanouškům za obrovskou podporu. Bylo to neskutečný. Vrátíme se!", uvedl Karaivanov na svém X profilu.

Navzdory porážce zůstává i po aktualizaci UFC žebříčků BJP v úzkém okruhu titulových vyzyvatelů. V minulosti jsme se mnohokrát přesvědčili o tom, že porážka může být v konečném důsledku velkým přínosem a obrovskou motivací. Přesně tato slova teď z trenérského štábu i přímo od Jiřího zaznívají.

Procházka dál figuruje na 2. místě polotěžké váhy, což může teoreticky znamenat jednu výhru od další titulové šance. Jeho přínos i atraktivita pro UFC byla cítit i ze slov šéfa Dany Whitea, což je rovněž velmi důležitá zpráva.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

Kolik si Procházka s Pereirou vydělali a kdo všechno si odnesl bonus za výkon večera?

Jiří Procházka navzdory prohře s prázdnou neodešel. A nebyl sám. Po turnaji UFC 295 se rozdalo celkem sedm bonusů za výkon večera.💪

David Dvořák

David Dvořák: Pereira byl trpělivý. Důležité je se z porážky nepodělat a jít dál

Všichni čeští fanoušci během sobotního UFC 295 zaplakali.⚡ Jak prohru vnímá Procházkův kolega z UFC David Dvořák, který sám ví, jak chutná...

Procházka vs. Pereira

I přes prohru šlo o Jirkův nejlepší výkon! hodnotí Kincl. Jak vnímá ukončení zápasu?

Prohru Jiřího Procházky čekal asi jen málokdo, jenže svět MMA je nevyzpytatelný. Přesto Jiří předvedl skvělý výkon.💪 Tak to vnímá i Patrik...