Než Žralok zahrnul Lauberovou ostrými nadávkami, absolvoval s ní hodně netradiční trénink...

Na tiskovce to mezi Žralokem a Lauberovou vřelo. Patrik Hübler zahrnul kolegyni z Clashe těmi nejhoršími nadávkami. Nebylo to mezi nimi ale vždycky tak zlé, minimálně během společného natáčení se k sobě náramně měli.

Žralok a Lauberová Foto: Clash of the Stars

Drama na závěrečné tiskovce

Závěrečná tisková konference k sedmému turnaji Clash of the Stars se jako už tradičně neobešla bez dramatu. V hlavní roli byl jak jinak než Žralok, který se nemilosrdně pustil do Nikol Lauberové, pornoherečky, která se v kleci utká se svou rivalkou Drahomírou „Lady Dee“ Jůzovou. Vsaďte si na Clash of the Stars a získejte speciální registrační bonus.

Vsaďte si na Clash s bonusem

„Pomohl jsem jí s něčím, co bude v úterý na Youtube, ale jinak s tím člověkem nechci mít nic společnýho, protože je tupá jak tágo. Přála mi smrt, ať chcípnu v horečkách,“ rozohnil se Žralok na tiskovce a vysvětlil, jak zbrusu nový spor vznikl.

„Já jsem měl před pár dny čtyřicítky horečky a ona mě obtěžovala na whatsappu, tak jí říkám: ‚Nemám na tebe čas, mám horečky‘ a ona mi řekla: ‚Tak chcípni na ty horečky, ty m***ko jedna,‘“ popsal Žralok, co se mezi nimi stalo.

Bizarní hádka vyvrcholila tím, že Žralok popadl nejbližší láhev a její obsah vylil Lauberové na hlavu. Tím to ale zdaleka neskončilo, Žralok zahrnul nenáviděnou kolegyni těmi nejhoršími možnými nadávkami a Lauberovou nakonec musela doslova odtáhnout ochranka.

Kdo s koho aneb Když se k sobě měli

Ne vždy ale bylo mezi Žralokem a Lauberovou takové dusno. Během natáčení Kdo s koho to dokonce vypadalo, že to mezi nimi jiskří. Byť se na první pohled zdálo, že je dvojice uprostřed přípravy na nadcházející zápas, tréninku se to moc nepodobalo.

Lauberová koneckonců nejednou přiznala, že jí jde pouze o pozornost, a kdyby nemusela, do klece by se nehrnula. „Já sem šla pro ty hroty a bizárek. Kdyby to bylo na mně, já nemám potřebu se bít, bít se potřebujou lidi, kteří nemají argumenty,“ prohlásila účastnice sedmého eventu Clash of the Stars.

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 7: Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová vs. Nikol Lauberová – kurzy a tip

Ať už se Lauberové 27. ledna povede v kleci jakkoli, zdá se, že podpory ze strany Patrika Hüblera se nedočká. Avšak jak už jsme párkrát viděli, vztahy v Clash of the Stars jsou vrtkavé a třeba se dvojice časem dopracuje k usmíření.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár vs. Gappa

Promotér Clash of the Stars prozradil, jak budou vypadat pravidla sumo zápasu Gappa vs. Kotlár

Sedmý turnaj Clash of the Stars vyvrcholí v českém prostředí velmi netradiční disciplínou, zápasem v sumo.👊Tomáš Le Sy prozradil, jaká jsou...

Aleš Bejr je jednou z hlavních postav Clash of the Stars 7

Fortuna a speciální kurzy na Clash of the Stars 7: Neuvěříte, na co vše si můžete vsadit

O sázky na Clash of the Stars je čím dál větší zájem.✅ Před nadcházejícím turnajem Clash of the Stars 7 Fortuna vyšperkovala kurzovou...

Aleš Bejr

Psychopat Bejr: Tohle je můj poslední Clash! Teď už mě zajímá jen Lesíček

Aleš Bejr se v sobotu utká s mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem.💪 Pak už chce prý jen jediného soupeře a jít od toho.🔥