Obří problémy Matavaa na váze! Co na to Karlos Vémola?

Bohužel je to tu zase. Soupeř Karlose Vémoly, Al Matavao, opět výrazně podcenil váhu. Co na to Karlos Terminátor Vémola a organizace Oktagon?

Al Matavao v problémech na váze Foto: OKTAGON MMA

Matavao nesplnil váhu pro turnaj Oktagon 41

Největší slabina bijce Matavaa se znovu naplno projevila. Soupeř Karlose Vémoly pro turnaj Oktagon 41 v Liberci na páteční ranní váze nesplnil předepsaný váhový limit. Utkání se mělo původně uskutečnit v Catchweight do 89 kilogramů, což bylo ještě před vážením po domluvě upraveno na 92 kg. Ani tuto metu ale rodák z Aljašky nesplnil, když mu oficiální váha ukázala neuvěřitelných 95,3 kg.

sipka Analýzu utkání, sázkový tip a návod na sledování livestreamu najdete ZDE

Jedná se o několikátý velmi neprofesionální přístup Ala Matavaa v řadě, za což přijde určitě finanční postih. Karlos Vémola nicméně fanoušky ujistil, že očekávaný zápas i přes velké převážení proběhne.

Al Matavao má nyní 2 hodiny na úpravu konečné váhy, vzhledem k řeči jeho těla (dehydratace, malátnost) ovšem nelze čekat, že se bude výsledné číslo příliš měnit. Nepříjemná situace samozřejmě může mít také dopad na jeho psychiku a výkon v utkání.

sipka Výsledky oficiálního vážení najdete zde

Oktagon 41 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gustavo Lopez vs. Jonas Magard na tiskové konferenci

Oktagon 41: Magard vs. Lopez kurzy, fight card a livestream

Turnaj Oktagon 41 v Liberci nabídne ⚡ střet šampionů bantamové váhy i očekávaný návrat Karlose Vémoly. Kompletní informace a program...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Baba Jaga se vrací do klece

Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 41 v Liberci se po 4 měsících ukáže v MMA kleci i kontroverzní Baba Jaga Václav Mikulášek. Jeho soupeřem bude houževnatý...