Obrovská ztráta pro turnaj Clash of the Stars 7! Sumo zápasník řeší vážné zdravotní problémy

Velkou nepříjemnost musí aktuálně řešit organizace Clash of the Stars. Sobotní turnaj přichází o jednu z hlavních tváří. Podrobnosti vám přinášíme v článku.

Diego Kotlár nakonec do zápasu nenastoupí Foto: Clash of the Stars

Diego Kotlár oznámil vážné zdravotní komplikace. Do zápasu v sumó nenastoupí

Tiktoker Gappa je bez soupeře. Diego Kotlár ve čtvrtek odpoledne na svém instagramu oznámil, že do sobotního zápasu nenastoupí. Nepříjemnou situaci momentálně řeší vedení organizace.

"Ahoj lidi, tady Diego Kotlár. Chci vám oznámit, že do sobotního zápasu nenastoupím. Ani nemůžu. Na onkologii mi našli jakýsi vir. Jedná se o rakovinu. Budu vás informovat, až budu vědět podrobnosti. Omlouvám se fanouškům, omlouvám se všem. Přednější je mi zdraví, než se zhuntovat v zápase. Zdraví vás Diego"

Turnaj Clash of the Stars 7 přichází o jeden z nejzajímavějších zápasů, protože souboj v sumó měl být něčím atypickým, co zpestří celý galavečer. Zatím není jasné, jak se vedení k této nastalé situaci postaví. O všem vás budeme informovat na těchto řádcích.

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Jíra a Aleš Bejr

Speaker Jakub Jíra si to jen tak líbit nenechá. Má pro Psychopata Bejra jasný vzkaz

Při závěrečné tiskovce jsme byli svědky dalšího šíleného kousku Psychopata Bejra, kdy se vrhnul na speakera Jíru.☠️ Ten má pro něj jasný...

Lady Dee

Lady Dee trénovala už před Clashem. Popsala tvrdé začátky. Někdy se mi chtělo brečet, přiznala

Lady Dee pilně trénuje a v sobotu se utká se svou rivalkou Nikol Lauberovou.💪Drahomíra prozradila, jak vypadá její příprava, a popsala...

Jaromír Soukup

Den s Bejrem a Soukupem? Větší kontrast byste těžko hledali. Soukup prováděl, Psychopat vyváděl

V sobotu je čeká společný zápas.💪 Mediální magnát se postaví Psychopatu Bejrovi a většího kontrastu mezi zápasníky byste jen těžko...