Den s Bejrem a Soukupem? Větší kontrast byste těžko hledali. Soukup prováděl, Psychopat vyváděl

V sobotu je čeká společný zápas. Mediální magnát se postaví Psychopatu Bejrovi, který se nebojí pomuchlat ani vedení organizace a na moderátory má obzvlášť spadeno. Většího kontrastu mezi zápasníky byste jen těžko hledali.

Jaromír Soukup Foto: Clash of the Stars

Bejr a Soukup jako oheň a voda

Jedním z největších taháků sedmého turnaje Clash of the Stars je nepochybně zápas mezi Psychopatem Bejrem a mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem. Obří rozdíl mezi soupeři byl znát už během tiskových konferencí, korunku tomu ale nasadil tradiční předzápasový pořad, který odlišnost obou bojovníků ještě zdůraznil. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jaromír Soukup diváky zavede do ateliérů televize Barrandov. Provádí uličkami a vypráví přitom o chodu televize a prozradí i něco málo z historie místa. Fanoušci mohou sledovat i útržky z natáčení, mimo jiné se speakerem Jírou.

Psychopat Aleš Bejr na druhé straně provádí svým „Bejrolandem“. V nažehleném obleku ve stylu akčního hrdiny se prochází spolu s boxovacím pytlem s fotkou Jaromíra Soukupa po rozsáhlém, blátivém pozemku a sehrává scénku, která matně připomíná hollywoodské kriminální komedie a místy i hororový film.

Kromě hereckého talentu Aleš Bejr ukázal i velkou fantazii, do které zahrnul i scénu z maskérny, kterou produkce šikovně prostřídala se záběry, které pořídila v maskérně na Barrandově, kde zrovna Jaromíra Soukupa připravovali na natáčení.

Zkrátka a dobře, většího kontrastu byste jen těžko hledali a o kvalitě tohoto videa svědčí i nadšené reakce fanoušků. Pokud jste tenhle kousek ještě neviděli, můžete si ho pustit zde:

Psychopat Bejr a jeho averze k moderátorům

Už od počátku Bejrovy přítomnosti v organizaci se spekuluje o tom, do jaké míry Aleš své šílenství hraje. Promotér organizace Tomáš Linh Le Sy vždycky s oblibou říkal, že spousta z Bejrových výstřelků je hraná, ale Aleš je i tak prý nestabilní člověk a sem tam mu to zkrátka ujede.

To koneckonců pocítil promotér a moderátor na vlastní kůži během šestého turnaje organizace, kdy se do něj Bejr bez skrupulí pustil uprostřed eventu a neváhal ho dokonce napadnout.

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

Během závěrečné tiskovky k sedmému turnaji Clashe se Bejr doslova vrhnul i na speakera Jakuba Jíru, který kvůli tomu přišel o košili. Skoro se tedy zdá, jako by si Aleš Bejr zasedl na všechny moderátory světa, nebo alespoň ty, co mají co do činění s Clash of the Stars, včetně toho, se kterým se chystá už 27. 1. vstoupit do jedné klece.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup řeší pár dní před zápasem na Clash of the Stars 7 vážné existenční problémy

Takhle si závěr přípravy rozhodně nepředstavoval. Mediálního magnáta Jaromíra Soukupa postihly nepříjemné pracovní komplikace. Více se...

Gappa, Diego Kotlár a Pavel Bojar

Kotlár s Gappou absolvovali společný trénink sumó pod taktovkou Pavla Bojara. A pořádně se zapotili!

Do společného zápasu už jim zbývá jen několik dní. Diego Kotlár s Gappou dali nahlédnout do své přípravy. Jak jim šel trénink pod vedením...

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...