Očekávaná premiéra se odkládá. Talentovaný zápasník se na Štvanici nepředstaví

Vše směřoval k jedinému cíli. Mladá krev organizace Oktagon ale bohužel nemůže nastoupit ke své očekávané premiéře v profesionálním MMA. Co se stalo?

Zbyněk Vlček je mimo hru Foto: OKTAGON MMA

Zbyněk Vlček si na debut musí počkat, zradilo ho zdraví

Drsné podmínky thajského kempu si bohužel vybraly nečekanou daň. Zbyněk Vlček se z východu vrátil s nepříjemnou infekcí v loktu a proti Törökovi na Štvanici zápasit nebude. "Cítím obrovské zklamání", vzkázal mladý fighter na svém Instagramu.

Měl to být jeden z nejzajímavějších zápasů pátečního turnaje Oktagon 45 na Štvanici. Očekávaný debut Zbyňka Vlčka v profi MMA doprovázely velké emoce a některým fanouškům nebyl tento krok Oktagonu zcela po chuťi, proti čemuž se opakovaně ohradil promotér Ondřej Novotný.

Teď je však jasné, že Vlček pro infekci v těle nemůže nastoupit a na svůj profi debut si bude muset počkat. Vlčka v zápase nahradí německý bojovník Jaime Cordero. Smutný bijec k nešťastné události vydal obsáhlé vyjádření.

"28.7. se měl odehrát můj první profesoionální mma zápas pod organizací Oktagon MMA.  Před ani ne 2 měsíci jsem podstoupil operaci menisku. V ten den mě oslovil Oktagon, jestli jsem ready na zápas na Štvanici.

Neváhal jsem ani vteřinu. Hned druhý den po operaci začala tvrdá práce a příprava na zápas. Koleno bylo během týdne v pořádku a postupně mě přestalo omezovat. V hlavě jsem měl pouze zápas, všechen svůj čas jsem věnoval tréninkům a mentálnímu nastavení. Veškeré vedlejší činnosti šly bokem.

Mým zázemím je Gorilla MMA , kde probíhala převážná většina tréninků. Dojížděl jsem také několikrát do týdne za Dominikem Lukšem, se kterým jsem se zaměřoval na postoj a nesmírně mě v něm zlepšil. Následoval také týdenní kemp ve Vídni🇦🇹 a hned po tomto kempu, jsme letěli s týmem na 14 denní kemp do Thajska.

Nemohl jsem si přát lepší zázemí. Zde už probíhal tvrdý závěr mé přípravy na mojí premiéru a já se cítil skvěle. Trénoval jsem tady se špičkou jak světového, tak českého mma. Byl jsem bez zranění, na tréninku vše klapalo, jak mělo a těšil jsem se na zápas. Tři dny před odletem do 🇨🇿 mi trochu zčervenal loket. Ovšem to jsem nějak neřešil a trénoval jsem dál. Následný dny mi loket začal natékat a na konci se udělala malá boule. Dostal jsem antibiotika a poslední den jsem byl bez tréninku. Ovšem stále jsem byl ready na zápas.

V den odletu už loket nevypadal vůbec hezky a začínal jsem se obávat. Včera o půlnoci jsme se vrátili do Prahy a domluvili jsme doktora hned na dnešní ráno. Když se na to dnes ráno doktor podíval, řekl, že to musí jít okamžitě z těla ven , šel jsem pod kudlu a ať se zápasem nepočítám. V tu chvíli jsem nevěděl co říci..zkrátka jsem tomu nechtěl věřit. Jedná se o infekční onemocnění, které je potřeba dát okamžitě z těla ven. Bohužel jsou tyto infekce v thajském dusného prostředí poměrně běžné..a mně se to tentokrát nevyhnulo. Taková je realita.

Člověk to musí příjmout a jít dál. Cítím obrovské zklamání.. Chci poděkovat mému týmu a všem, co stáli v této přípravě za mnou. Bez vás by to nešlo. See you soon "

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zbyněk Vlček

Vlček si brousí zuby na Muradova. „Proč ne, já bych do toho šel,“ přiznává.

Jedním z velmi diskutovaných bojovníků na kartě páteční Štvanice byl nováček Oktagonu Zbyněk Vlček. S kým by se rád v budoucnu utkal v...

Zbyněk Vlček si zabojuje v Oktagonu

Nová posila na Štvanici rozhořčila nejen fanoušky. Tohle patří do Clashe, říkají

I páteční Štvanice se pomalu plní zajímavými duely, teď však Oktagon odkryl zápasníka, který některé fanoušky popudil. Proč ho v turnaji...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...