Vlček si brousí zuby na Muradova. „Proč ne, já bych do toho šel,“ přiznává.

Jedním z velmi diskutovaných bojovníků na kartě páteční Štvanice byl nováček Oktagonu Zbyněk Vlček. S kým by se rád v budoucnu utkal v kleci?

Zbyněk Vlček Foto: instagram/zbynekvlcek

V jedné kleci se sokem v lásce? Proč ne

Zbyněk Vlček je jako zápasník bez zkušeností velmi diskutovanou postavou páteční Štvanice, a když jeho účast Oktagon oznámil, strhla se velká vlna kritiky jak ze strany fanoušků, tak i některých zápasníků.

Nelíbil se jim fakt, že Vlček má v kleci nulové zkušenosti a usuzovali, že ho organizace vybrala jen proto, že má za sebou účast v reality show Love Island, spoustu sledujících na sociálních sítích a vzdálenou spojitost s bojovníkem UFC Makhmudem Muradovem.

Byť nešlo přímo o MMA, Vlček se bojovým sportům věnuje odmalička, čímž argumentoval i promotér Ondřej Novotný, který zlým jazykům poslal jasný vzkaz a odmítal se už o angažmá Vlčka s kýmkoli bavit.

Vlček dostal do prvního zápasu slovenského bojovníka Gabriela Töröka, který nedisponuje nijak zářivou bilancí, ale zkušeností má pořád víc než Vlček. Ten je navíc po zranění, a tak se ani některým jeho trenérům nelíbilo, že se tak hrne do klece. Jak ale sám řekl „to je nabídka, co se neodmítá“.

Vlček v rozhovoru pro Extra.cz prozradil, že mu byl už před nějakou dobou nabídnutý takzvaný zápas celebrit, který prý ale odmítl. Má totiž jasný cíl: Chtěl by v Oktagonu více než jen jeden zápas a v budoucnu by se chtěl zápasením živit. Nabízí se tedy otázka, s kým by se v kleci viděl příště.

Přestože jsou momentálně z hlediska zkušeností a kariéry na zcela jiné úrovni, každého napadne, zda by se mohl v budoucnu uskutečnit fight Vlček vs. Muradov. Ačkoli Vlček tvrdí, že už má celou záležitost se svou expřítelkyní (která v současné době randí právě s Muradovem) za sebou, určitý pocit zadostiučinění by to určitě přineslo.

„Mach je v UFC, ale třeba když z něj jednou odejde, zůstane v Oktagonu a já už budu taky na jinačím levelu, tak proč ne, já bych do toho šel,“ přiznal Vlček v rozhovoru pro Extra.cz. I kdyby všechno vyšlo, jak si Vlček plánuje a všechny zúčastněné strany by souhlasily, jde zatím nejspíš o hudbu daleké budoucnosti.

Jak ale Vlček vidí svou kariéru po zápase s Törökem? „V říjnu máme naplánovaný právě, jak mě trénuje ten Dominik Luks, tak že bychom chtěli vyjít Kilimandžáro za 24 hodin. (...) ale potom chci dělat furt to samý, zápasit, a když přijde nějaká jiná reality show (...), takže klidně ten Survivor zkusit někdy, ale furt chci dělat to samé, co dělám teď což je zápasit,“ prozradil své plány.

Pokud jde o potenciální budoucí soupeře, Vlček má očividně už někoho vyhlídnutého. O koho přesně jde, si zatím nechává pro sebe, alespoň dokud nebude mít za sebou souboj na Štvanici. „Chci po zápase, teda takhle musím vyhrát a vyhraju (...) chci si do někoho rejpnout, když to řeknu takhle,“ nakousnul Vlček.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucia Szabová

Lucia Szabová na Štvanici. Budeme svědky jejího návratu do klece?

Páteční Štvanice kromě jiného nabídne i jeden ženský zápas. Z duelu však známe zatím jen polovinu. Je možné, že se polské bojovnici postaví...

Attila Végh

„S Karlosem Vémolou bude odveta, i když prohraje 10 zápasů z 10,“ avizuje Attila Végh

Slovenský šampion Attila Végh byl nejnovějším hostem podcastu s názvem Cesta bojovníka rappera Rytmuse. Došlo na hodně zajímavá slova i...

Lucia Szabová

Lucia Szabová na Štvanici. Budeme svědky jejího návratu do klece?

Páteční Štvanice kromě jiného nabídne i jeden ženský zápas. Z duelu však známe zatím jen polovinu. Je možné, že se polské bojovnici postaví...