Lucia Szabová na Štvanici. Budeme svědky jejího návratu do klece?

Páteční Štvanice kromě jiného nabídne i jeden ženský zápas. Z duelu však známe zatím jen polovinu, a kdo proti polské bojovnici nastoupí, bude pro fanoušky překvapením. Je možné, že se jí postaví Szabová?

Lucia Szabová Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Lucia Szabová na Štvanici. Divák, či bojovnice?

Karta páteční Štvanice je slušně nabitá a večer odstartuje jediný ženský zápas turnaje. Kdo se v něm však utká, zatím víme jen z poloviny, a zdá se, že tomu tak zůstane až do zápasu. Jisto jistě uvidíme polskou bojovnici v bantamové váze Rózu Gumienna, otázkou však zůstává, kdo jí bude soupeřkou. „V pátek nás čeká ženský zápas, který bude překvapením z 50 %,“ řekl ve svém podcastu Ondřej Novotný.

O několik minut později pronesl něco, čím zamýšlel buď nalákat na jednu z nejlepších bojovnic česko-slovenské scény, nebo chtěl svést fanoušky ze stopy. „Lucka Szabová se ukáže na Štvanici, jakožto divák, anebo bojovník?“ pronesl Novotný s tajemným úsměvem.

Dočkáme se tedy souboje Gumienna vs. Szabová? Děvčata patří do stejné váhové kategorie, a jak je známo, Lucia Szabová už zase pilně trénuje a chce co nejdříve znovu naskočit do MMA vlaku.

Ačkoli ještě nedávno to vypadalo, že Lucka chystá návrat do klece nejdříve na podzim„Kdyby se to povedlo v říjnu v Bratislavě, tedy před domácím publikem, byla bych velmi ráda a dělám vše pro to, aby se to povedlo,“ prohlásila Lucia Szabová pro server prozeny.cz.

Na druhou stranu ale přiznala, že čím dříve se do klece vrátí, tím lépe. „Chci se do klece vrátit co nejdřív, protože čím delší pauza, tím je to těžší. Zároveň nechci nic uspěchat ani podcenit, protože by se mi to mohlo následně vymstít a já rozhodně nechci zažívat zklamání z prohry,“ polemizovala Lucia.

Nebylo by to poprvé, kdy bojovník změnil plány, a jestliže tato nabídka stran promotérů zazněla, Lucku mohla zlákat neopakovatelná atmosféra Štvanice, která má být navíc letos naposledy.

Konec konců šlo by tak trochu o symbolický návrat, protože jsme Lucku viděli naposledy právě v rámci turnaje na Štvanici, kde na body porazila švédskou bojovnici Cornelii Holm. Pak už se objevila jen na turnaji Oktagon 31, kde veřejně prozradila, že jsou s partnerem v očekávání.

„Mým cílem je teď vrátit se a získat titul šampionky v Oktagonu a zároveň být skvělou mámou a partnerkou,“ přiznala Lucie těsně po porodu v dokumentu Oktagon MMA Lucie Szabová: Cesta za snom. „Chci tam být znova a zažít ten pocit, dělám to kvůli tomu pocitu,“ vysvětlila, co ji vede k návratu do klece i po porodu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Oktagon 45 pátek: Vladimír Lengál vs. Michael Deiga-Scheck kurzy, analýza, tip

Vlado Lengál bude v pátek na Štvanici čelit velmi těžkému soupeři. V tomto článku jsme rozebrali šance obou bojovníků. Podívejte se na...

Attila Végh

„S Karlosem Vémolou bude odveta, i když prohraje 10 zápasů z 10,“ avizuje Attila Végh

Slovenský šampion Attila Végh byl nejnovějším hostem podcastu s názvem Cesta bojovníka rappera Rytmuse. Došlo na hodně zajímavá slova i...

Pirát už jednou na Štvanici bodoval

Pirát nemá jen jeden gameplan. S jakou taktikou se chystá na Bryczeka?

Duel Bryzcek Krištofič patří k nejatraktivnějším celé Štvanice. Nejde totiž o běžný zápas, v sázce je hodně. Má Pirát nějakou speciální...