Oktagon 53: KRÁLE SEVERU Jana Malacha potkala nepříjemná změna soupeře na poslední chvíli

Turnaj Oktagon 53 v německém Oberhausenu se uskuteční už zítra a představí se na něm i český zápasník Jan Malach. Vedení mu však na poslední chvíli muselo sehnat náhradního soupeře.

Jan Malach má nového soupeře Foto: OKTAGON MMA

Malach má pro turnaje Oktagon 53 nového soupeře

Po půl roce se vrací do klece liberecký bojovník Jan Malach. Borec přezdívaný "KRÁL SEVERU" se ovšem musí necelé dva dny před zápasem vypořádat s náhlou změnou soupeře. Organizace informovala, že původní soupeř, Turek Gökhan Aksu není schopen do zápasu nastoupit. Jan Malach ale naštěstí o zápas nepřijde.

Výzvu pro turnaj Oktagon 53 totiž přijal Luka Milidragovič, který to má v profi MMA prozatím 3–0. Tento souboj bude hlavním zápasem prelims karty. Celý galavečer můžete sledovat na Tipsport TV nebo PPV na oktagon.tv.

Chorvatský bojovník se dlouhodobě připravuje v německém UFD Gymu vedle Kerima Engizeka, účastníka pyramidy Tipsport Gamechanger 2 Marcela Grabinskiho, či talentovaného Konrada Dyrschky. Milidragovič naposledy zápasil v březnu 2023 a poslední dva soupeře dokázal ukončit před časovým limitem.

Jan Malach i Luka Milidragovič zvládli váhový limit pro veltr na první pokus a souboji tak v tuto chvíli již nic nebrání. Vzhledem k tomu, že Milidragovič bere zápas na short notice, je Malach podle sázkových kurzů u Tipsportu poměrně výrazným favoritem. Naposledy KRÁL SEVERU padl se Shemem Rockem a má tak co napravovat.

Na průběh vážení před turnajem OKTAGON 53 se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Losene Keita v Ostravě zápasit nebude

Zemětřesení pro OKTAGON turnaj v Ostravě! Špatnou zprávu vzápětí nahrazuje skvělá

Už za necelý měsíc se koná turnaj Oktagon 54 v Ostravě, na kterém proběhnou úvodní osmifinálové duely druhého ročníku pyramidy Tipsport...