Oktagon míní, Covid mění: Novotný oznámil velké změny

Současná situace v České republice se výrazně dotýká všech odvětví ve společnosti, sportu nevyjímaje. Změny potkaly již naplánované Oktagon turnaje.

Ondřej Novotný má v posledních týdnech o zábavu postaráno Foto: OKTAGON MMA

Pirát proti Kinclovi až v únoru, Oktagon 30 v O2 Aréně podle očekávání nebude, přesouvá se do Brna

To, že přijdou velké změny v souvislosti s vládními opatřeními se čekalo. Oktagon 30 v pražské O2 Aréně se 30. prosince neuskuteční, stejně jako původně zamýšlený hlavní zápas Pirát vs. Kincl.

Oktagon 30 se však neruší, přesouvá se opět do pevnosti Brno a v hlavním zápase proti sobě nastoupí Matěj Peňáz a Vlasto Čepo. Vstupenky zakoupené na turnaj Oktagon 30 v O2 Aréně zůstávají v platnosti pro turnaj Oktagon 31.

Turnaj Oktagon 31 s hlavním zápasem Pirát vs. Kincl proběhne 26. února 2022 v O2 Aréně. Takový je alespoň nový plán, který oznámil v podcastu MMA letem světem jeho tvůrce a promotér Ondřej Novotný.

Na galavečeru Oktagon 31 budeme zároveň svědky titulové odvety mezi Viktorem Peštou a Stephanem Pützem. Oznámeno bylo několik dalších nesmírně zajímavých zápasů.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma bude obhajovat pás velterové divize proti Ivanu Buchingerovi

Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - kurzy, fight card a stream

Oktagon 29 v Brně✔️ ozdobí titulová obhajoba Davida Kozmy proti zkušenému srbskému fighterovi Bojanu Veličkovičovi. Detaily k turnaji...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...