On se zranil a já prodal zápas? Naprostý nesmysl, už toho mám dost! přiznal Boráros

Gábor Boráros ohledně své kauzy velmi dlouho mlčel, nechal ji žít vlastním životem a trpělivě čekal. Až do nedávna. Nakonec se přece jen rozhodl říci k celé věci svoje, aby lidé věděli, jak to vidí on.

Gábor Boráros se vyjádřil ke své kauze Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Gábor Boráros: Prodat vyhraný zápas nedává smysl

Už ho nebavilo sedět v koutě a vyčkávat, jak celý případ s údajně zmanipulovaným zápasem dopadne, a tak nejenže si zařídil vlastní organizaci a potažmo i zápas, Gábor Boráros se rozhodl o své kauze promluvit. A proč až teď?

„Celou dobu jsem se nevyjádřil, protože jsme neměl pocit, že oni mají pravdu v tom, ale teď... aspoň aby věděli, co je pravda, co k tomu mám já, protože už jsem slyšel a přežil tolik věcí, které jsem nechal plavat, to si nikdo neumí ani představit, ale chci, aby tentokrát všichni věděli, kde je pravda a jaké jsou moje myšlenky,“ vysvětlil Boráros v rozhovoru pro Netky, proč se rozhodl ke své kauze vyjádřit.

Gábor Boráros měl být údajně součástí sázkařského podvodu. V podezření upadl ve chvíli, kdy v turnaji organizace Fabriq 2 ukončil svého soupeře během prvních vteřin druhého kola. Problém nastal ve chvíli, kdy se ukázalo, že těsně předtím rapidně stouply sázky právě na takovýto konec zápasu.  Boráros však tvrdí, že za vším stálo soupeřovo zranění.

„Jak prodáš zápas, když vyhraješ? To je pí**vina, tak to nefunguje,“ řekl na úvod Boráros. „Když prohraješ zápas, tak pak můžu říct, žes ho prodal, tam můžu zahrát, že jsem dostal nějaký knockout a padnout (...) Podle mě to neexistuje, vyhraný zápas nemůžeš prodat,“ zdůraznil Boráros.

„Vyhrál jsem to tak, že můj soupeř se zranil v druhém  kole a co já s tím mám dělat? Že on se zranil (...) vím, že dostal fakt hodně, dostal víc a v druhém kole dostal ještě další kop do kolena. Takže já prodal zápas, když on se zranil v druhém kole? A prodám vyhraný zápas? To nedává smysl,“ tvrdil Boráros.

„Nebral jsem to tak vážně jako všichni ostatní, ale teď už toho mám dost,“ přiznal Boráros, který se těsně po vypuknutí kauzy stáhl do ústraní a vyčkával, jak se celá situace vyvine.

Teď už však očividně skutečně ztratil trpělivost, o čemž svědčí i jeho nadcházející zápas, který by se měl uskutečnit koncem září v rámci jeho vlastní organizace Combat X. Více čtěte zde: Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Gábor by se mohl dokonce objevit v organizaci RedFace, která na sociálních sítích zveřejnila anketu, zda by fanoušci Gábora chtěli vidět na jejich turnaji. V RedFace prozradili, že nápad vzešel z Gáborovy hlavy, což svědčí o jeho touze vrátit se do klece. Více čtěte zde: Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Uvidíme tedy, kde Borárose v nejbližší době uvidíme bojovat, pokud jde však o údajný sázkařský podvod, Gábor má jasno: „Nikdy v životě jsem neměl zapotřebí prodávat zápas, nikdy jsem nad tím ani neuvažoval, ani nebudu, a není moje chyba, že se soupeř v druhém kole zranil,“ vzkázal Gábor veřejnosti na závěr.

Podívejte se na záznam zápasu a udělejte si vlastní obrázek:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný se znovu vrací ke kauze okolo Gábora Borárose

Promotér Ondřej Novotný se ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem opět vyjádřil k sázkařské aféře okolo Gábora Borárose. Jak celou...

Gábor Boráros

Borárose nevyšetřují?! Novotný prozradil, že proti Gáborovi není vedené šetření

Gábor Boráros kvůli vyšetřování sázkařského podvodu nemůže nastoupit do zápasu. Teď se však ukázalo, že nejspíš žádné vyšetřování...

Gábor Boráros

Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

Nějakou dobu o něm nebylo slyšet, teď však Gábor Boráros přišel s velkou novinkou. Už brzy by měl znovu nasadit rukavice a postavit se do...