Ondřej Novotný reaguje na ožehavé téma sázkařské aféry

I na ostravském Oktagonu 40 se řeší sázkařská aféra kolem turnaje Fabriq 2 a hlavního zápasu Boráros vs. Medvedovski. Co si o celé věci myslí Ondřej Novotný?

Gábor Boráros Foto: facebook.com/oktagonvyzva

Sázkářská aféra na Fabriq 2 – co si o kauze myslí promotér Oktagonu?

Zkraje týdne otřásla světem MMA aféra kolem podezřelých sázek na hlavní zápas Boráros vs. Medvedovski v rámci druhého turnaje Fabriq, které Tipsport v tuhle chvíli vyšetřuje. Chvilku před zápasem totiž narůstaly sázky, a to tak rapidně, že si toho všimli i fanoušci a začali spekulovat o tom, jestli není zápas zmanipulovaný.

Sázkové kanceláře zaznamenaly nárůst na výhru Gábora Borárose ve 2. kole a ukončení zápasu ve 2. kole. Hlavní bookmaker Tipsportu Pavol Boško prohlásil, že celou věc vyšetřují a že výsledky bychom se měli dozvědět během následujících dní.

V současné době se pozornost fanoušků MMA přesunula do Ostravy, kde se koná čtyřicátý turnaj Oktagonu, který je specifický tím, že se současně jedná o zahájení pyramidy Tipsport Gamechanger. V rámci Oktagon Time a veřejného vážení zaznělo ze strany médií několik otázek a mezi nimi padla i jedna ohledně zmíněné aféry – konkrétně na Ondřeje Novotného, který otevřeně o celé věci promluvil.

„Má to pro mě tři úrovně: za prvý jsem nemluvil s Gáborem... druhá úroveň je pro mě Tipsport a policie... s Tipsportem jsem o tom samozřejmě mluvil a ti jsou naštvaní, protože tvrdí, že mají jednoznačné důkazy, že to bylo zfixlovaný. Moje otázka pořád je, jak moc je to vina Gáborova a jak moc se můžeme bavit o tom, že v jeho případnym světě to vůbec chápe...,“ vysvětloval svůj postoj k celé kauze Novotný.

„A ta třetí úroveň: ... Gábor Boráros je v tuto chvíli oficiálně stažen ze zápasu v Liberci, protože to podezření je tak velké, že to nemůžeme ignorovat... my ho stahujeme do té chvíle, než se celej ten incident nebo kauza vyšetří,“ pokračoval promotér.

„Ještě to doplním: my Gábora milujeme... respektuju, že každej v životě může udělat chybu, ale všechno má svý meze... vnímáme, že nemůže být zrnko pochybnosti a to je to, o co nám jde, a už vůbec ne nad Oktagonem,“ dodal Novotný.

Jak to tedy s celou kauzou dopadne, se teprve uvidí, už teď je ale zřejmé, že to na kariéře Gábora Borárose nějaké ty šrámy zanechá.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ronald Paradeiser slaví vítězství

Ronald Paradeiser - životopis a zápasy MMA bojovníka

Obrovsky talentovaný a pokorný zápasník🤗, který má na svém kontě i přes svůj nízký věk celou řadu cenných skalpů.☝ Toto je příběh a kariéra...

Matěj Peňáz bude bojovat na Oktagon 21

Oktagon 21: Matěj Peňáz vs. Romain Debienne kurzy

Český bojovník Matěj Peňáz má před sebou další zápas. 🥊 Na Oktagonu 21 se utká s francouzským Romainem Debiennem.⚡ Podívejte se na návod...

Francis The Predator Ngannou

Výzva pro Predátora: pomstí se šampionovi?

Jedním z největších taháků nadcházejících týdnů v rámci UFC bude odveta mezi držitelem pásu těžké váhy Stipe Miocicem a Francisem Ngannou.⚡...