Organizace Red Face hlásí monstrózní úlovek. Do akce se chystá 200kilový obr

Tohle nikdo nečekal! Nová organizace Red Face zlákala do svých řad pořádně bizarní postavičku. O koho jde a kdy bude zápasit? Čtěte dále.

Íránský Hulk bude zápasit v Red Face Foto: Instagram/sajadgharibiofficial

Red Face podepsala nechvalně známého Íránského Hulka Sajada Gharibiho

Organizace Red Face promotéra Petra Diviše se v těchto dnech postarala o pořádné pozdvižení. Ambiciózní uskupení, které si teprve hledá cestu k publiku a fanouškům bojových sportů oznámilo, že pod černo-červenými barvami již brzy nastoupí do zápasu Sajad Gharibi, známý jako Íránský Hulk.

„Mohu potvrdit, že jsme právě se Sajadem Gharibim uzavřeli dohodu. Je náš! Řekl nám, že chce dostat ty nejlepší české bojovníky, a my mu samozřejmě dáme příležitost. Hned 9. září bude přítomen na turnaji v UNYP Areně, kde odhalíme jeho prvního soupeře. Těšte se, je opravdu na co,“ uvedl Petr Diviš

„Ahoj Red Face, Hulk se řítí na Prahu a už 9. září se spolu uvidíme v Praze“, vzkázal obrovitý zápasník prostřednictvím krátkého videa.

Kontroverzní Sajad Gharibi se do povědomí fanoušků nejvíce zapsal velkohubým trashtalkem na adresu britského kulturisty a herce Martyna Forda. Dlouho se mluvilo o vzájemném zápase, nakonec k němu ale nikdy nedošlo. Oba se potkali tváří v tvář na tiskové konferenci, kde Ford bez větší námahy poslal Hulka dvakrát k zemi a později ze zápasu definitivně odstoupil. „Tohle není soupeř na mé úrovni, měl bych strach o jeho zdraví“, vzkázal tehdy Ford

Pravdou je, že Gharibi je daleko ostřejší na sociálních sítích, než v realitě. Opakovaně  si upravuje fotky ve photoshopu, aby svým soupeřům naháněl strach. Celkově kolem něj panuje spoustu podivných souvislostí. Nejen díky těmto kouskům se obecně stal terčem posměchu.

Hodně negativní reakce sklidil íranský hulk i za svůj boxerský výkon minulý rok v létě, kdy ho totálně ztrapnil Djumanov Almat Bakhytovich, přezdívaný jako kazašský Titán. Íránský Hulk nevydržel v ringu ani jedno kolo a po zápase marně hledal výmluvy pro svůj hanebný výkon.

Přesto si teď Gharibi vysloužil od Red Face nový kontrakt, jakýkoliv sportovní výkon na úrovni z jeho strany ale ve světle posledních událostí nelze čekat. Z Red Face jdou hlasy, že by se měl na podzim ve svém prvním zápase utkat o titul. Zda ale do Česka skutečně dorazí, se však teprve dozvíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyrazil na film baviče Kazmy

Na Kazmův film vyrazilo několik známých bojovníků i expedice Clash of the Stars

Českým internetem v těchto dnech rezonuje záhadný projekt ONEMANSHOW: The Movie producenta, baviče a byznysmena Kamila Bartoška, alias...

Tadeáš znovu řádil?

Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

Tadeáš Růžička se údajně stal znovu aktérem nepříjemného incidentu.⚡🚨 Ten popsala na instagramu neznámá žena. Co přesně se podle ní mělo...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...