Na Kazmův film vyrazilo několik známých bojovníků i expedice Clash of the Stars

Českým internetem v těchto dnech rezonuje záhadný projekt ONEMANSHOW: The Movie producenta, baviče a byznysmena Kamila Bartoška, alias Kazmy. Populární tvůrce si na předpremiéru filmu pozval mimo jiné i několik hvězd domácí bojové scény v čele s Karlosem Vémolou.

Karlos Vémola vyrazil na film baviče Kazmy Foto: Profimedia

Na Kazmův tajemný film vyrazilo několik známých tváří z řad bojovníků

Tématem číslo jedna v českém infuencerském rybníčku je nový film baviče Kazmy. Prakticky každý tvůrce internetového obsahu se zajímavým dosahem na sociálních sítí obdržel od šoumena zlatý tiket jako pozvánku na předpremiéru, která se uskutečnila v úterý 15. srpna. Oficiálně jde film do kin o dva dny později, ve čtvrtek 17. srpna. Už nyní ho zhlédlo několik známých tváří z řad bojovníků.

Pozvánku na předpremiéru Kazmova filmu obdrželi převážně zápasníci organizace Clash of the Stars, kteří se na sociálních sítích pyšní velkými počty followerů. Na ostře sledovanou akci vyrazilo populární uskupení v hojném počtu včetně nejužšího vedení v čele s Tomášem Le Sym a Jakubem Jírou. O záběry přímo z místa se také podělili například Freescoot, Tadeáš Veselý, či Kluk s kamením.

Kromě nepřeberného množství známých tváří a celebrit usedl do první řady Cinema City na Chodově krátce před úterní 18. hodinou i Karlos Vémola. Terminátor na akci dorazil v nablýskané Corvettě, kterou si pořídil za poslední výhru nad Lucasem Alsinou. Doprovod mu dělal kontroverzní podnikatel a dlouholetý Vémolův podporovatel Ivo Rittig. Předpremiéru filmu si nenechal ujít ani Patrik Kincl s manželkou Pavlou.

Nechyběly emoce i šokující odhalení

Podstata filmu ONEMANSHOW: The Movie ovšem dál zůstává zahalena rouškou tajemství. Kazma totiž v rámci svého proslovu poprosil všechny zúčastněné o zachování diskrétnosti a tuto úmluvu kupodivu všichni dodržují.

V pozadí celého příběhu je ovšem určitá motivace, která má zajistit, aby se klíčové informace o filmu nešířili před oficiální premiérou. Údajně má jít o hru o miliony korun. Zároveň se vesměs všichni shodují na tom, že je film opravdová bomba a vybízí fanoušky, aby si na snímek zašli. Součástí předpremiéry byl i doporučený černožlutý dresscode, který byl povětšinou dodržen.

Předpremiéra Kazmova filmu byla přehlídkou celebrit a populárních osobností ze světa sportu, šoubyznysu i umění. Do sálu například dorazila influencerka a pokerová hráčka Barbora Mlejnková, moderátor Michal Kavalčík, nebo freestyle motokrosový jezdec Libor Podmol a mnoho dalších.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl dal nahlédnout do své minulosti

Patrik Kincl otevřeně promluvil o pobytu za mřížemi a období temna. Za co a kde seděl?

Šampion organizace Oktagon MMA Patrik Kincl má za sebou krušnou minulost plnou přešlapů a životních zkoušek. Dva roky strávil ve vězení a...

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu

„Stala se chyba na trenérské straně,“ říká André Reinders k Vémolově prohře s Kinclem

Karlos si myslel, že vyhrává 🦾, a trenér André Reinders přiznal, že zčásti chybou trenérů. Co se u klece dělo a proč to ovlivnilo Vémolův...

Karlos Benda je na roztrhání

Benda je na roztrhání! Kdo asi získal zlatý lístek do klece s Karlosem?

Karlose Bendu chce do klece snad každý. Kdo proti němu chce nastoupit v rámci Clash of the Stars 6? A jakou bizarní výzvu v poslední době...