„Stala se chyba na trenérské straně,“ říká André Reinders k Vémolově prohře s Kinclem

Karlos si myslel, že vyhrává, a trenér André Reinders přiznal, že svůj díl viny na tom měla i komunikace trenérů. Co se u klece dělo tak zásadního, že to ovlivnilo Vémolův úsudek a potažmo výsledek zápasu?

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu Foto: OKTAGON MMA

V prohře hrála roli řada faktorů, prý i špatná domluva trenérů

Karlos Vémola nejednou prozradil důvod, proč se celých pět kol v zápasu s Patrikem Kinclem tak vehementně držel u pletiva a nevyzkoušel na Inspektora jinou taktiku. Vysvětlení je prosté – měl prý za to, že vyhrává.

„Já jsem byl přesvědčenej o tom, že ten zápas vyhrávám, tím tlakem a lidi, co mě znaj, tak vědí, že kdybych věděl, že prohrávám, tak tam vletím, ve čtvrtym pátym kole a klidně se nechám knockoutovat,“ přiznal v podcastu Patrika Rytmuse Vrbovského. „To mě potom užíralo po tom zápase, že jsme to s týmem neodhadli a že já jsem do toho čtvrtýho, pátýho kola šel s tím, že vyhrávám,“ dodal.

Jak sám Vémola řekl, celou situaci špatně vyhodnotil nejen on, ale také tým, který měl kolem sebe, což teď připustil i jeho trenér André Reinders, který v rozhovoru pro CNN Prima News přiznal, že věci přispěla špatná komunikace mezi trenéry a posléze s Vémolou v kleci.

„V to posledním zápase s Patrikem, tam byl trošku problém, byl tam ještě druhý trenér a tam jsme se úplně nezkoordinovali dobře,“ řekl André Reinders. „Došlo vlastně k tomu, že ten druhý trenér mluvil na Karlose zpoza klece, Karlos byl k němu natočenej a já jsem přesně nerozuměl, co mu říká, a bohužel jsme to tam nějak špatně vyhodnotili.

Anglický trenér říkal, že vyhrává. Já říkal opak a pak už je trošku vnímání toho bojovníka v tom laufu a v tom adrenalinu... nedokáže některý věci adekvátně rozlišit, takže tam se stala trošku chyba na tý naší trenérský straně, že jsme se dostatečně dopředu nedomluvili, kdo co bude říkat a jak,“ zhodnotil zpětně Reinders.

„Já jsem sice Karlosovi říkal, že musí zabrat, že musí přidat nějaký dirty boxing v tom clinchi, to znamená nějaký kolena na stehna (...), bylo to dokonce v nějakým videu, v reelsku na instagramu ze strany Oktagonu (...), ale zpoza klece na něj mluvil druhý trenér, který mu říkal opak, takže se to tam trošku bilo,“ popsal situaci u klece Reinders.

➤ Čtěte také: On sám si myslel, že prohrál! rýpe Vémola do Kincla. Co na to Inspektor?

Karlos v některých rozhovorech uváděl, že i sám Kincl si v jednu chvíli myslel, že prohrává, a stejně tak situaci hodnotil i další zápasník Oktagonu David Kozma. I sám Vémola však v podcastu Cesta bojovníka uznal, že konečné slovo mají vždycky rozhodčí, a ať už do zápasu zasáhly jakékoli okolnosti, výsledek je takový, že výhra šla na Kinclovu stranu.

Karlos ze zápasu odcházel pořádně pobitý:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu

Vémola do toho šel po hlavě, a přesto tvrdě narazil! Kincl obhájil titul

Odveta Kincl vs. Vémola byla přesně tak napínavá, jak jsme čekali. I v obří O2 aréně nastalo pár chvílí napjatého ticha. Jak zápas roku...

Bitva roku Kincl vs Vémola

Jak se měnil Terminátorův obličej k nepoznání? Podívejte se na celý zápas Kincl - Vémola zdarma

Jsou to už skoro dva týdny od odvety mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem, přesto tenhle zápas stále vyvolává mnoho diskuzí. Oktagon...

Karlos Vémola si naplánoval odměnu po Štvanici

Odměna za polapení Kobry? Nový přírůstek do vozového parku, plánuje Vémola

Karlos Terminátor Vémola už netrpělivě vyhlíží svůj zápas na sobotním turnaji Oktagon 45. Při té příležitosti si jasně nalajnoval, co si za...