Vémola do toho šel po hlavě, a přesto tvrdě narazil! Kincl obhájil titul

Odveta Kincl vs. Vémola byla přesně tak napínavá, jak jsme čekali. I v obří O2 aréně nastalo pár chvílí napjatého ticha. Jak zápas roku probíhal?

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu Foto: OKTAGON MMA

Karlos tvrdě narazil. Jak zápas roku probíhal?

Fanoušci MMA poslední dobou nevyhlíželi nic jiného než odvetu mezi Patrikem Kinclem a českým terminátorem Karlosem Vémolou. Mnozí se báli, že souboj z nějakého důvodu neproběhne, jako tomu bylo v prosinci minulého roku, kdy byl Vémola nucen odstoupit kvůli náhlým zdravotním komplikacím. Tentokrát však došlo na věc a bylo to napínavé.

Pět kol hlavního zápasu probíhalo ve znamení Kinclovy neochvějné obrany takedownů, kterou očividně pilně trénoval. Nutno podotknout, že většina boje se odehrála na pletivu v klinči, které Patrik Kincl vehementně okupoval zády, když měl Vémola hlavu zabořenou v jeho žebrech.

Kincl předvedl skvělou obranu proti takedownům Foto: OKTAGON MMA

Karlos se očividně celou dobu snažil o takedown, který se mu i párkrát povedl, Kincl byl však ve střehu a naprosto perfektně připravený na Vémolovu obvyklou taktiku a neotřesitelně odolával a okamžitě vstával. Mezi oběma kohouty to hodně jiskřilo i po gongu oznamující konec kola. Rozhodčí Richter musel být ve střehu a oba bijce od sebe oddělovat.

Přestože Patrik Kincl se ve středu klece nesnažil o žádný velký box, Vémolu trpělivě zásoboval spoustou úderů a kolen do obličeje i do žeber u pletiva a Karlos začal pomalu ale jistě hrát všemi barvami. Oči mu natekly a mezi třetím a čtvrtým kolem mu pravé kompletně zalilo.

Zároveň mu začaly rapidně ubývat síly. Kincl byl sice přišpendlený k pletivu, ale oproti Vémolovi stále plný energie a odhodlání. To Karlosova psychika se začala s každým kolem více a více lámat.

Vémola dostal v tomto zápase tvrdou lekci Foto: OKTAGON MMA

Po pěti úmorných kolech, ve kterých Patrik Kincl odolával neustálému tlaku Vémoly, přičemž Karlos inkasoval jeden úder za druhým, publikum napjatě čekalo, komu bude připsáno více bodů. Nakonec Patrik Kincl z celého zápasu vyšel v podstatě bez škrábnutí a jako vítěz a šampion ve střední váze, zatímco Karlos Vémola odjel pomlácený rovnou do nemocnice a nedošlo ani na podání ruky. Bodoví dokonce všech 5 kol videli vyhrát obhájce titulu Kincla.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

V hledišti byl kromě jiných známých tváří také Attila Végh, jehož Patrik Kincl tak trochu vyzval na souboj. Dočkáme se tedy v budoucnu fightu Végh vs. Kincl?

Vémola teď v každém případě bude muset zvážit, co bude se slibovanou odvetou s Véghem, pokud však dostojí svých slov, dost možná se tohoto souboje v dohledné době nedočkáme.

sipka Všechny výsledky turnaje Oktagon 43 a online report najdete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Nate Diaz

Nate Diaz musí podstoupit testy. Hrozí odsun zápasu s Paulem?

Zdá se, že Nate Diaz bude muset před srpnovým zápasem s Jakem Paulem podstoupit speciální testy. Co se stane, když neprojde?

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...