Růžička prý znovu řádil! Svědkyně popsala Mawarovo ohavné chování, výhrůžky a násilí

Tadeáš Růžička se údajně stal znovu aktérem nepříjemného incidentu. Ten popsala na instagramu neznámá žena. Co přesně se podle ní mělo stát?

Tadeáš znovu řádil? Foto: Facebook/RFA

Další velký přešlap, nebo hon na čarodějnice?

Podle svědectví neznámé ženy, které v tuhle chvíli koluje po instagramu, Tadeáš Růžička opět řádil. Součástí celého incidentu byla zřejmě Mawarova přítelkyně, kterou měl dle dostupných informací navádět k tomu, aby se pustila do svědkyně Aleny a její kamarádky. O příspěvku na istagramu informoval server Top-fight.cz, který byl prý jedno z médií, jež zmíněná slečna označila, aby se její příběh dostal na veřejnost.

Celá nepříjemná situace se prý odehrávala u fastfoodového řetězce Buritto Loco, kde slečny byly svědky nepříjemné konverzace páru, kdy měl muž (Růžička) drsně vyhrožovat plačící slečně. „V brzkých ranních hodinách vešel pár do Burrita Loca. Pozorovala jsem plakající slečnu a kluka, který jí poroučí, ať mu koupí jídlo, že má hlad. Slečna se pokoušela odejít, ale on ji vždy ode dveří dotáhl směrem k pultu. Říkal jí, že jí znásilní někoho z rodiny a že ji zmlátí, že je nemožná a že by se za sebe měla stydět,“ popisovala začátek incidentu svědkyně.

„Slečně jsme nabídly pomoc a zeptaly se, jestli je v pořádku. Stále plakala a děkovala nám, ale říkala, že musí zpátky za přítelem. Bála se ho. Následně jsme sledovaly její odchod, kdy ji asi o 100 metrů dál vzal za vlasy a hodil s ní po kovové zábraně. Vyšly jsme tedy jejich směrem.

Slečna zabočila do ulice a Tadeáš pokračoval, přičemž jsme na něj křičely a snažily se ho konfrontovat s jeho chováním. Najednou byl strašně milý a říkal nám, že jsme celou situaci špatně pochopily. Nemělo smysl mu dál říkat, že je č…, takže jsme se otočily zpátky směrem domů.“

V ten moment se zdálo, že je dramatu konec, jenže pak se dvojice vrátila a vše nabralo ještě podivnější obrátky: „Zastavily jsme se opět u Burrita a po chvíli se dva zmínění spolu objevili. Slečna začala do Elišky bít pěstmi a kopat. Vedle ní stál Tadeáš Růžička a dával jí povely typu: ‚Zabij ji.‘ Poté Elišce plivnul do obličeje.

Byla to dost vyhrocená situace a detaily mi už mozek vymazal. Já na kluka, kterej svoji sjetou holku instruoval k bitvě, mluvila. Už si nepamatuju, co konkrétně mi řekl, ale by to fakt nechutný, že jsem mu dala facku, načež jsem vzápětí dostala brutální dělo pěstí,“ zakončila svědkyně své vyprávění.

➤ Čtěte také: Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Dívky prý na to konto zavolaly policii, která na místo po chvíli dojela. Než se tak ale stalo, Růžička s přítelkyní údajně stihli sehnat Bolt a odjet pryč. Svědkyně a zároveň jedna z nechtěných aktérek celého incidentu potvrdila serveru Top-fight.cz, že si přeje, aby byl Mawar za své chování potrestaný a že všechno hodlá řešit s policií.

Pod popisem celé události se objevuje spousta pochybovačných komentářů upozorňujících na nedostatek důkazů a naznačujících, že v případě Růžičky už jde o jakýsi hon na čarodějnice. V tuto chvíli jde nejspíš zatím o situaci tvrzení proti tvrzení, součástí příspěvku je však i apel na údajné čtyři svědky, kteří u celé scény měli být. Zda jde ovšem o skutečný trestuhodný čin, nebo o něco jiného, odhalí zřejmě až čas, případně policejní vyšetřování.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička v tom prý není sám

Našel Mawar zastání? Marpo se vyjadřuje k jeho kauze a popisuje brutální rvačky

Ke kauze Mawar se vyjádřil rapper🎤 a bojovník🥊 Marpo. Co si o Růžičkově chování myslí a čí reakce na incident ho nejvíce rozčílila?

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně

Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy...

Tadeáš Mawar Růžička

Agrese v kleci i mimo ni. Růžička údajně nabádal k násilí i ostatní

Už několik dnů se na české MMA scéně nemluví o ničem víc než o kauze Růžička. Postupně vyplouvají další informace, které Mawarovi moc...