Oslavy nekončí! Čerstvý UFC šampion si nechal životní milník vytetovat na obličej

Nový král bantamové váhy Sean "Sugar" O'Malley je zkrátka svůj. Vytoužený zisk titulu přetavil v další nepřehlédnutelné tetování. Více se dočtete v článku.

Sean O'Malley má novou památku Foto: Profimedia

O'Malley ukázal nové tetování na hlavě. Symbolizuje zisk titulu UFC

Svérázná povaha se v něm nezapře. Sean O'Malley si libuje v extravaganzi a zvýšené pozornosti. Šampion bantamu si nyní umístil na horní část čela nové tetování "Champ 2023", které mu navždy bude připomínat největší úspěch MMA kariéry.

Jedna z nejvýraznějších tváří UFC je známá pro svoje módní výstřelky založené na růžové barvě, i teatrální videa na sociálních sítích. Jeho sebevědomí sahající do závratných výšin se ale fanouškům líbí a "Suga" se momentálně těší obrovské popularitě.

Vše umocnil tím, když před týdnem vypráskal Aljamaina Sterlinga a připnul šampionský pás ve váze do 61 kilogramů. Poměrně nečekaný zisk titulu od té doby vydatně slaví a teď si dokonce nechal zkrášlit svůj obličej novým tetováním.

sipka Mohlo vám uniknout: TOP 5 nejhorších tetování v bojových sportech

"Champ 2023" (letopočet psán římskými číslicemi). Stručně a výstižně. O'Malley tak napodobil například Alexe Pereiru, který si nedávno nechal na vnější část bicepsu vytetovat UFC pás po výhře nad Israelem Adesanyou.

V případě nového krále bantamu se nejedná o první tetování obličeje. 28letá superstar si už dříve nechala nad pravé obočí vytetovat přezdívku "Suga" a pod oko zase srdíčko s nápisem "love".

Tetování obličeje je obecně považováno za velice citlivou záležitost, jelikož daného jedince do určité míry svým způsobem "vyřazuje" ze společnosti. Sean O'Malley rozhodně není prvním ani posledním UFC zápasníkem, který si nechal zkrášlit obličej. Tetováním v obličeji se pyšní například Cody Garbrandt, nebo Israel Adesanya. Ve všech těchto případech se ale jedná spíše o minimalistická tetování.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Conor McGregor by měl nakonec zápasit ještě letos

UFC si zahrává s ohněm? Zápas McGregor vs. Chandler se má uskutečnit ještě letos

Conor McGregor se podle čerstvých zpráv skutečně vrátí do klece ještě v tomto kalendářním roce. Má to však velký háček. Podrobnosti si...

Gábor Boráros se vyjádřil ke své kauze

On se zranil a já prodal zápas? Naprostý nesmysl, už toho mám dost! přiznal Boráros

Gábor Boráros ohledně své kauzy velmi dlouho mlčel a nechal ji žít vlastním životem. Nakonec se však přece jen rozhodl říci k celé věci...