UFC si zahrává s ohněm? Zápas McGregor vs. Chandler se má uskutečnit ještě letos

Conor McGregor se podle čerstvých zpráv skutečně vrátí do klece ještě v tomto kalendářním roce. Má to však velký háček. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Conor McGregor by měl nakonec zápasit ještě letos Foto: Profimedia

UFC oznámilo datum zápasu McGregor vs. Chandler

Nejslavnější MMA zápasník všech dob Conor McGregor zná termín a dějiště pro svůj očekávaný návrat. K souboji s Michaelem Chandlerem by mělo dojít na turnaji UFC 296 v T-Mobile Aréně v Las Vegas 16. prosince 2023.

Organizace UFC oznámila datum zápasu přímo na svém webu navzdory tomu, že McGregor stále nenastoupil do testovacího antidopingového programu USADA. Ještě minulý týden to přitom vypadalo, že návrat slavného Ira v tomto roce určitě neproběhne. Více jsme o tom psali zde.

Situace se ale nyní opět změnila a v tuto chvíli se zdá, že zápas McGregor vs. Chandler bude hlavním tahákem karty UFC 296. Podle zahraničních zdrojů se pro Conora chystá udělení výjimky, aby do utkání mohl nastoupit. Jedná se o velmi nezvyklý krok, který v konečném důsledku vrhá na všechny strany značný stín pochybostí.

Celá situace je navíc nepříjemná i pro Jiřího Procházku, který stále vyjednává o termínu utkání s Alexem Pereirou. Vzhledem k obsazenosti hlavních zápasů letošních galavečerů UFC je totiž comeback McGregora v přímé návaznosti na Jiřího zápas.

Conor si v neděli na svůj X účet (Twitter) umístil odpočitávadlo, které avizuje jeho očekávaný zápas s Michaelem Chandlerem. Jak už to tak u Conora často bývá, i v tomto případě je celá situace velmi nepřehledná a mění se doslova ze dne na den.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor má jasný plán

McGregor má jasný plán: Chce si podat trojlístek Chandler, Gaethje, Diaz

McGregor je už dlouho mimo klec a fanoušci netrpělivě vyhlíží zápas. Conor teď prozradil smělý plán, který zahrnuje rovnou tři velké duely....

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Conor McGregor dal o sobě pořádně vědět

VIDEO: Conor McGregor při natáčení vypěnil a napadl Chandlera

Slavný Conor McGregor zase jednou popustil uzdu svým emocím. Jeho výbuch tentokrát odnesl Michael Chandler. Co se stalo? Podrobnosti...