McGregor má jasný plán: Chce si podat trojlístek Chandler, Gaethje, Diaz

Conor McGregor je již více jak dva roky mimo klec, a jeho fanoušci netrpělivě vyhlíží zápas, který ho vrátí zpátky do hry. Jak a s kým si svůj návrat do boje představuje samotný McGregor?

Conor McGregor má jasný plán Foto: Profimedia

McGregorův plán je jasný. Na koho si brousí zuby?

Je tomu už více jak dva roky, co měl Conor McGregor zápas, a jeho fanoušci se nemohou dočkat, až ho znovu uvidí v kleci. Co přesně tomu stojí v cestě, je tak trochu záhadou, protože bojovník neustále opakuje, že je na novou zápasnickou kapitolu připravený. Podle dostupných informací se však zatím nepřihlásil do antidopingového programu USADA.

Ať už je tomu jakkoli, McGregor teď v rozhovoru, který poskytl během boxerského zápasu Anthonyho Joshuy a Roberta Helenia, jasně nastínil své plány: „Prosinec Chandler, to prostě musím,“ řekl McGregor pro TalkSport. „Musím ho prostě chytit pod krkem a pořádně ho proplesknout. To je to, co musím udělat.“

Tím ale McGregorovy plány do budoucna ani zdaleka nekončí, na návrat si naplánoval rovnou tři velká jména„V prosinci přijde na řadu Chandler a pak Gaethje (Justin), BMF a pak se pustíme do trilogie s Natem (Diazem),“ prohlásil odhodlaně.

McGregor a Chandler proti sobě v současné době stojí v rámci reality show The Ultimate Fighter, a o to větší důvod si to nakonec společně rozdat v kleci, Chandler se však nedávno vyjádřil, že s tímhle zápasem moc nepočítá, protože už přestává věřit, že k McGregorovu návratu kdy dojde.

Duelu stojí v cestě již zmíněný antidopingový program, k němuž je třeba se před návratem do klece přihlásit. Ideálně by měl být bojovník pravidelně testovaný půl roku před zápasem, ačkoli se mluvilo i o variantě, že by byla McGregorovi udělena výjimka.

Podobnou situaci už UFC řešilo v roce 2016 v případě zápasníka Brocka Lesnara, aby mohl bojovat v dvoustém turnaji organizace. Problém však nastal, když pozdější testy u Lesnara prokázaly zakázané látky, a tak byl jeho tehdejší zápas s Markem Huntem překvalifikován na no-contest (zrušení výsledku zápasu, když se po zápase objeví důkazy o nečestnosti nebo užívání drog jedním ze zápasníků. Může být také důsledkem náhodného zranění jednoho nebo obou bojovníků během zápasu nebo zásahu třetí strany do zápasu; pozn. red.).

➤ Čtěte také: USADA nikdy nespí! Jiří Procházka si může odškrtnout další kontrolu. Jak dopadla?

Udělení výjimky se tedy v minulosti organizaci moc nevyplatilo, a pokud jde o přešlapy, lidé nezapomínají, a tak právě tato zkušenost možná kroku udělit McGregorovi výjimku brání. Pokud by však na zápas došlo i za těchto speciálních podmínek, zůstane viset ve vzduchu otázka, proč se Conor McGregor do programu nepřihlásil. Uvidíme tedy, kdy (a zda vůbec) dojde na prvního z tria zmíněných – Michaela Chandlera – a jestli McGregor nakonec dostojí svých smělých plánů.

McGregor s Chandlerem spolu v rámci The Ultimate Fighter absolvovali netradiční trenérskou výzvu v ledovém bazénku. Ta rozčílila šéfa UFC Danu Whitea, protože si zápasníci mohli ublížit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor udeřil maskota

McGregor knockoutoval maskota. Publikum bylo v šoku

Conor McGregor se v pátek během čtvrtého zápasu finále NBA pustil do maskota a bohužel pro něj se předvedl v plné síle. Jak chudák v...

Dricus Du Plessis

Conor McGregor reaguje na velké vítězství Du Plessise a posílá vzkaz do Jižní Afriky

Na turnaj UFC 290 v lasvegaské T-Mobile Areně se odehrálo několik velkých vítězství. O jedno z nich se postaral nejlepší jihoafrický...

Conor McGregor dal o sobě pořádně vědět

VIDEO: Conor McGregor při natáčení vypěnil a napadl Chandlera

Slavný Conor McGregor zase jednou popustil uzdu svým emocím. Jeho výbuch tentokrát odnesl Michael Chandler. Co se stalo? Podrobnosti...