Paulo Costa absolvoval před soubojem s Chimaevem operaci. Zápas ale rušit nehodlá

21. října se má Paulo Costa utkat s neporaženým Khamzatem Chimaevem. Costa na sociálních sítích přiznal, že pět týdnů před akcí musel jít pod kudlu, zápas ale rušit rozhodně nehodlá.

Paulo Costa po výhře nad Rockholdem Foto: Profimedia

Ze sálu rovnou do klece

Paulo Costa se 21. října chystá vstoupit do klece s Khamzatem Chimaevem. Z neporaženého zápasníka by měl jeden strach, Costa se mu však neváhá postavit ani po chirurgickém zákroku, který absolvoval teprve nedávno. Vsaďte si na zápasy UFC a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Costa musel podstoupit operaci lokte. Neprozradil sice, o jaké konkrétní zranění se jednalo, ovšem fotodokumentace, kterou sdílel na sociálních sítích mluví za vše. „Operaci jsem podstoupil před třemi týdny, mám deset stehů. Ale vím, jak jsem silný a stále se zlepšuju a překonávám se. Nezastaví mě to, stále dělám to svoje, sparingy a všechno,“ napsal k příspěvku.

Costa se v každém případě na zápas očividně i přes zdravotní komplikace cítí a souboj zřejmě považuje za výzvu a jakousi zkoušku ohněm. „Jak jste silní? To nikdy pořádně nevíte, dokud vás neprověří oheň života. (...) Jsem tak požehnaný, Bůh mi dává výjimečnou kondici a obklopují mě skvělí lidé,“ pochvaloval si.

Borrachinha se v tuhle chvíli pyšní bilancí 14-2. I on donedávna věděl, jaké to je být neporažený. Svou vítěznou sérii třinácti výher mu však překazil zápas s Israelem Adesanyou, který ho porazil ve druhém kole na TKO.

První prohra Costou pochopitelně otřásla a zápas mu pak nevyšel ani s Marvinem Vettorim, který ho v pětikolovém zápase porazil na body. Costa však v posledním duelu s Lukem Rockholdem konečně obrátil list a znovu se vrátil na vítěznou vlnu. Rockholda porazil na body a teď se chystá na Chimaeva.

Khamzata Chimaeva sice opřádá aura neporazitelnosti, zároveň však ale půjde o jeho první zápas po přestupu z velteru do střední váhy. Jak se Chimaev popere s touto změnou a zda bude Costa i po operaci stoprocentní se dozvíme už 21. října, kdy si to pánové rozdají během turnaje UFC 294 v Abú Dhabí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola má za sebou velmi těžkou přípravu

Terminátor si v přípravě prošel peklem s hvězdným Chimaevem a jeho partou. Bude to stačit?

Karlos Terminátor Vémola má za sebou extrémně náročné a do velké míry i nečekané drily se světovými wrestlery. Více se dočtete v článku.

Israel Adesanya je v problémech

Bývalý šampion v problémech. Nad Israelem Adesanyou se snáší hrozba vězení

Perné časy prožívá bývalý šampion střední váhy UFC Israel Adesanya. Kromě nečekané ztráty titulu řeší velké nepříjemnosti i v osobní...

Conor McGregor

Konečně zpátky ve hře! McGregor se přihlásil k testování. Pro koho si půjde jako první?

Conor McGregor konečně překonal poslední překážku, která mu stála v cestě do klece.💪 K oznámení, že se přihlásil k testování, neváhal...