Pavel Šour vyhlíží zajímavou bitvu. Vykrade Londýn?

Oči fanoušků českého boxu se znovu ubírají směr Britské ostrovy. To, co se před pár dny nepovedlo Vasilu Ducárovi, může pro české barvy částečně napravit Pavel "Pablo" Šour, který vyzve velmi kvalitního domácího zápasníka.

Box, Tomáš Šálek, Pavel Šour - ČTK, Hájek Ondřej Foto: ČTK/Hájek Ondřej

Box těžká váha: Nathan Gorman vs. Pavel Šour datum a informace

A zase ta Anglie! Do Mekky boxu míří další TOP český boxer Pavel Šour, aby se v sobotu 27. 3. postavil Britovi Nathanu Gormanovi, kterému momentálně na žebříčku těžké váhy patří 50. příčka. Jak si český těžkotonážník „Pablo“ s touto velkou výzvou poradí? Vsaď si na box s bonusem zdarma ZDE – online registraci máš za pár minut hotovou

Box - sleduj průběh zápasu zde

Nadcházející víkend je z pohledu bojových sportů pořádně nabitý! Nejen, že nás čekají extrémně zajímavé turnaje ve smíšeném bojovém umění Oktagon 22 a UFC 260, zároveň si na své přijdou i ortodoxní fanoušci tradičního boxu. V Queen Elisabeth Olympic Parku v Londýně změří síly zkušený a v Česku neporažený Pavel Šour s teprve 24 letým domácím boxerem Nathanem Gormanem.

Nathan Gorman (17-1) vs. Pavel Šour (13-3)

Copper Box Arena, Queen Elizabeth Olympic Park – heavyweight: Gorman vs. Šour sázkový tip

Zkušenosti. To bude hlavní zbraň 38 letého Pavla Šoura, který během své dlouhé kariéry zakusil mezi 16 provazy pouze 3x hořkost porážky. Ve své kategorii nemá v Česku konkurenci a v roce 2021 navíc poskočil na světovém žebříčku těžkých vah do elitní stovky. Proti svému soupeři bude mít v sobotu výškovou a velmi pravděpodobně i hmotnostní převahu.

Nathan Gorman je britská devítka a světová padesátka. Ve svých 24 letech má v boxu odzápaseno úctyhodných 18 duelů. Pouze jedinkrát odcházel jako poražený, když v souboji o uvolněný britský titul nestačil na podobně talentovaného Daniela Duboise. V duelu s českým borcem je Gorman obrovským kurzovým favoritem. Ve sportu ale není nouze o velká překvapení a vzhledem k tvrdé přípravě Pavla Šoura si jeho vítězství ve vysokém a tedy hodnotném kurzu s chutí zahrajeme.

TIP: Vítěz zápasu: Pavel Šour, v kurzu 11,33 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Na vítězství českého veterána je vysoký kurz

Pavel Šour : „Kariéra se blíží ke konci, chci ještě ukázat, že na to mám“

Česká boxerská jednička křížové váhy Vasil Ducár nestačil v Londýně na Chrise Billama-Smitha a po boji padl. Dobýt západ se tak pokusí Pavel Šour, pro kterého půjde o jednu z posledních velkých bitev jeho úžasné kariéry. Na souboj zmíněných českých šampionů ve váze pod 100 kilogramů by přitom mělo také v budoucnu dojít.

Jak a kde sledovat box Pavel Šour vs. Nathan Gorman živě? Livestream na internetu

Už tak napěchovaný víkend nabídne i odloženou bitvu Alexandera Povetkina s Dillianem Whytem. Tento zápas, stejně jako duel Pavla Šoura s Nathanem Gormanem, má ve své nabídce platforma Ring TV. Více k přenosu najdeš ZDE.

Určitě se zároveň vyplatí zkontrolovat dostupnost livestreamu na Fortuna TV, kde se také box čas od času objeví. V minulosti jsme právě na tomto místě mohli sledovat pražskou Lucernu. Právě zde absolvoval "Pablo" na konci roku 2020 svůj poslední ostrý zápas. Na video se podívej zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alexander Povetkin se utká v odvetě s Dillianem Whytem

Alexander Povetkin vs. Dillian Whyte 2 informace a kurzy

Alexander Povetkin 🥇 se v odvetném zápase utká s Dillianem Whytem. ✅ Podívejte se na nové datum, informace a vypsané kurzy na bitvu o ...

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem 🧨 proběhne 17. dubna. ✅ Podívejte se na informace a návod ke sledování v...