Pavol Langer: Pod tlakem by měl být Karlos. On je ten, kdo musí, já jsem ten, kdo může

Pavol Langer se chystá na důležitý zápas s Karlosem Vémolou, který sám nazval třešinkou na dortu svého zápasnického života. Jak se na souboj v Bratislavě cítí a jak duel s českým terminátorem vnímá?

Palo Langer Foto: OKTAGON MMA

Langer: Ať už jsem favorit nebo outsider, vždycky mi jde o výkon

Zápas Pavola Langer a Karlose Vémoly už je za dveřmi a oba zápasníci dávají do přípravy maximum. Pavol Langer prozradil v rozhovoru pro Oktagon MMA, že žádné predikce nemá a že je mu jedno, zda jde do zápasu coby favorit nebo outsider, protože mu jde vždycky především o výkon. Vsaďte si na favorita zápasu Vémola vs. Langer a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Fanoušci v nedávné anketě organizace hlasovali o vítězi zápasu a Pavol Langer byl jasným favoritem. Palo ale ví, že to mu výhru ani zdaleka nezaručuje. „Už jsem v tomhle sportu dost dlouho na to, abych věděl, že tato čísla a predikce nic neznamenají,“ podotknul Langer.

„Je to stejné, jako když jsem šel do zápasu s Poppeckem nebo Xavierem jako outsider, šel jsem tam s tím, že vím, co chci dělat, čeho chci dosáhnout a nezajímal mě kurz, že tam bylo 5,13 nebo kolik, ale zajímal mě výkon.

Když někdo poví, že jsem favorit, je to stejné, šance jsou padesát na padesát a může se stát cokoli. Vždy je to sport, jedna setina, jeden centimetr může změnit celý průběh zápasu,“ prohlásil Langer.

Je tam x proměnných, pod tlakem by měl být Karlos

Karlos Vémola v některých rozhovorech odhadoval, jaká bude Langerova taktika. Langer však dle svých slov bere v potaz, že jakoukoli strategii mohou nabourat okolnosti zápasu.

„Je tam možnost, že Karlosovi vyjde hned první hod, je tam možnost, že se mu vůbec nepovede mě hodit, je tam možnost, že mě knockoutuje, je tam možnost, že já knockoutuju jeho, je tam možnost, že se ani jednomu z nás nepodaří na toho druhého najít klíč a bude to na body.

Jedna věc je, co si člověk myslí, a co mu pak poskytne zápas a co se mu podaří,“ prozradil Langer. „Jak v daný večer zvládne člověk ten stres, ten nápor. Jedna věc je, co má v hlavě, a druhá, co předvede. Záleží to na jeho výkonu, na mém výkonu, je tam x proměnných,“ připustil Palo.

„Je to pro mě určitě čest. (...) Záleží mi na tom, mohlo by mě to posunout ještě někam úplně jinam, ale myslím, že karty jsou rozdané trochu jinak a pod tlakem by měl být právě Karlos, on je ten, kdo musí, já jsem ten, kdo může, já nejsem ten, kdo musí a to je možná ten rozdíl,“ prohlásil na závěr Langer.

➤ Čtěte také: Já věřím Langerovi. Dokáže to! predikuje zápasník UFC Martin Buday

Čí predikce se nakonec potvrdí a kdo si bude moci hýčkat šampionský pás se dozvíme už tuto sobotu, kdy se slovenský obr utká s českým terminátorem v bratislavské Tipos aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola má za sebou velmi těžkou přípravu

Terminátor si v přípravě prošel peklem s hvězdným Chimaevem a jeho partou. Bude to stačit?

Karlos Terminátor Vémola má za sebou extrémně náročné a do velké míry i nečekané drily se světovými wrestlery. Více se dočtete v článku.

Pavol Langer je prozatímním držitelem pásu

Vémola hodnotí svého dalšího protivníka. Co si Terminátor myslí o Langerovi?

Sobotní výhra Pavola Langera byla pro mnohé velkým překvapením. 🥳 Slovenskému obrovi to vyneslo prozatímní šampionský pás a souboj s...

Karlos Vémola a Ondřej Novotný

Promotér Novotný je nadšený z přípravy Karlose Vémoly: „Bere to fakt vážně“, říká

Bratislavský turnaj Oktagon 47 se kvapem blíží. Aktéři hlavního titulového souboje o pás polotěžké váhy míří se svou přípravou do finále....