Piráta čeká boj na život a na smrt! Krištofič vymění klec za ostrov v reality show Survivor

Samuel Pirát Krištofič nedávno úspěšně vybojoval vítězství v nejdůležitějším zápasu kariéry, teď ho čeká docela jiný druh boje. Klec na nějakou dobu vymění za ostrov v reality show Survivor.

Samuel Pirát Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Místo klece rovnou ostrov

Koncem roku Samuel Krištofič získal nejcennější skalp své kariéry, teď ho čeká docela jiné bojiště, než na které je zvyklý. Pirát bude mít tentokrát místo klece k dispozici celý ostrov, kde bude bojovat o přežití jako účastník další série úspěšné reality show Survivor.

„Survivor pro mě představuje nějakou výzvu, nějaký challange sáhnout si na absolutní dno,“ objasnil Samuel své důvody k účasti. Krištofič bude ve VIP červeném kmeni, který ponese název Titáni.

Pirát bude mít jako MMA zápasník na své straně spoustu výhod. Prvně je zvyklý na boj s ostatními, ale i sám se sebou. Trénink na zápas znamená velké odříkání a bolest a v tom je Pirát coby profesionální bojovník kovaný.

Neodmyslitelnou součástí reality show je velmi často také hladovění a i s tím má Pirát bohaté zkušenosti. „Výhodou oproti mým oponentům by mohlo být to, že hodně pracuju s váhou, dokážu zhubnout i přibrat, hodně držím půsty,“ připustil.

Zápasník ale pro TV Nova prozradil, kde by mohla být jeho achillova pata„Za nikým se nebudu chodit doprošovat, což může být v Survivoru moje slabina,“ prohlásil Krištofič.

Pokud jde o strategii, tu bude Pirát teprve promýšlet, ale i to je záležitost, kterou je zvyklý řešit v zápasech. „Musím nejdřív poznat lidi, se kterými budu v kmeni, musím zjistit, jaká je historie jejich vztahů,“ prozradil Pirát.

Ve VIP kmeni bude Pirát společně s podnikatelkou Ornellou Koktovou, herečkou Ivanou Jirešovou, influencerem Martinem Carevem, youtuberem Martinem Mykiskou, účastnicí reality sho Love Island Rachel, hudebníkem Sebastianem a dalšími.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean Strickland

Stricklandovo řádění má dohru! Obhájce TikTokerů Jake Paul si chce šikanátora podat. Co na to UFC?

Jake Paul chtěl bránit čest všech TikTokerů a profackovat Seana Stricklanda, který si jednoho z nich nedávno podal. UFC ale tuhle odplatu...

Leo Brichta

Leo Brichta je v TOP formě. Titulový zápas přišel v nejlepší možný čas, myslí si Matúš Juráček

Během přípravy na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci se spolu několikrát potkali na sparingu. Forma Lea Brichty udělala na Matúše Juráčka...

David Čonny Čonka

Čonny vrací Datlovi úder. V kleci bude prašno, ty koště! opřel se do potenciálního soupeře

Pro další turnaj Clash of the Stars se rýsuje nový zajímavý duel.⚔ Datel hbitě odpověděl na výzvu a Čonny teď vrací úder.👊