PML 8: Barborík vs. Tsxapelia – aktuální informace, program, kurzy, výsledky a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenská organizace Professional Muaythai League vstupuje do nové éry. Už v sobotu se v Třinci koná turnaj, na kterém se představí známé tváře MMA scény i elitní postojáři. Vše důležité se dozvíte v tomto článku.

Galavečer PML 8 Foto: Fortuna

Hodnocení turnaje PML 8: 7,4/10

  • Datum a místo: Sobota 3. února 2024 od 17:00, hala Stars, Třinec
  • Nabídka sázek: Kurzy na PML 8 najdete v sázkové nabídce Fortuny

PML 8: Vojto Barborík, Filip Macek, Veronika Smolková, Ondřej Malina a další

Organizace PML nově pořádá zápasy i v MMA. V jeden večer si tak přijdou na své milovníci smíšených bojových umění i thajského boxu. Sobotní večer ozdobí pyramida PML Grand Prix Muaythai do 75kg i návrat předního slovenského bojovníka, Vojty Barboríka. Bude jeho comeback po zranění vítězný? Vsaďte si na zápasy PML 8 s bonusem u Fortuny ZDE

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Na PML 8 nově také MMA zápasy

Po roce a půl se MMA bojovník Vojto Barborík (13-3) vrací do ostrého zápasu. Borec, který jako jediný z domácí MMA scény prošel organizacemi Oktagon, KSW i PFL, má za sebou nucenou pauzu po vážném zranění kolene. Právě on bude v sobotu hlavní tváří turnaje PML 8, která úzce spolupracuje s Oktagonem a nedávno oznámila celou řadu změn a novinek.

Formu vyhlášeného grapplera po dlouhé pauze prověří Gruzínec Paata Tsxapelia (9-7), který sice z posledních 8 duelů hned 6x padl, v jeho statistikách ale najdeme i skalp Jana Malacha. Zkušený bijec se nepochybně bude prezentovat nepříjemnou gruzínskou školou wrestlingu, a tak Barboríka čeká solidní zátěžový test.

Po konci angažmá v KSW se fanouškům na české půdě představí také veterán MMA scény, Filip Macek. Svěřenec Andrého Reinderse sice neprožívá povedené období kariéry, jeho zemařské dovednosti jsou ovšem stále na špičkové úrovni a ve svém repertoáru má širokou paletu různých submisí.

Na turnaji PML 8 dojde i na střet Giovanniho Melilla s Adamem Horváthem, kteří rovněž v minulosti zápasili v organizaci Oktagon MMA. A to stejné platí i pro výborného postojáře Melvina Maného, či nadějnou Veroniku Smolkovou.

PML pyramida v MuayThai (75 kg) o šampionský pás: Tábor, Ilušák, Hegeduš, Vokoun

Večer v Třinci zpestří atraktivní pyramidový format o titul MuayThai ve váze do 75 kilogramů. Los semifinálových dvojic proběhne těsně před turnajem a zálusk na celkové vítězství si dělá i Vít Vokoun, který v kariéře dokázal před lety v kickboxu porazit Lea Brichtu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

PML 8 program, karta, výsledky

Fantastickou štípanou pod pravidly thajského boxu můžeme očekávat od souboje nedávného titulového vyzyvatele Ondřeje Maliny se Štěpánem Gubou. Podívejte se na složení jednotlivých zápasů.

🥊PML 8 FIGHT CARD🥊
MT KARTA
Šampion PML Grand Prix Muaythai do 75kg: Dominik Tábor
MUAYTHAI
Ondřej Malina (body) vs. Štěpán Guba
MUAYTHAI
David Křistek vs. Reno Kopunec
MMA KARTA
MMA, CATCHWEIGHT 68 KG
Vojto Barborík (body) vs. Paata Tsxapelia
MMA, BANTAMWEIGHT
Filip Macek (TKO) vs. Meuji Batista
MMA, MIDDLEWEIGHT
Giovanni Melillo vs. Adam Horváth (submise)
MMA, MIDDLEWEIGHT Daniel Ligocki (submise) vs. Melvin Mané
MMA, FLYWEIGHT Veronika Smolková (TKO) vs. Insav Alavia
PRELIMS
MUAYTHAI
Lucie Neaugová (body) vs. Marcela Šafránová
MUAYTHAI
Adrián Ertel vs. Tomasz Krysiak
MUAYTHAI Olga Kvaiserová vs. Irena Smolíková (body)

Jak sledovat PML 8 živě online? Tsxapelia vs. Barborík živě

První letošní turnaj organizace PML můžete sledovat živě v online livestreamu. PPV najdete na osvědčené platformě oktagon.tv v ceně 249 Kč. Jiný způsob sledování zápasů pravděpodobně k dispozici nebude.

Na Slovensku mohou fanoušci turnaj sledovat na Fortuna TV. Všechny výsledky najdete po skončení turnaje v tomto článku. Na zajímavé povídání s Vojto Barboríkem se můžete podívat zde.

PML 8 vstupenky (New Era)

PML 8 se koná v hale STARS v Třinci a aktuální nabídku lístků můžete sledovat na predprodej.cz zde. Brány haly se všem majitelům lístků otevřou v sobotu 3. února v 16:30.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou na turnaji PML 8 zápasy?

Turnaj PML 8 se koná už v sobotu 3. 2. v Třinci a do akce jdou známí OKTAGON veteráni i elitní domácí MuayThai bojovníci. Program a informace najdete v článku.

2️⃣ Kde sledovat PML 8 livestream online?

Online live stream PML 8 odvysílá skrze PPV Oktagon.tv. Jaká je cena přenosu se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Bojovník Filip Macek, Zdroj OKTAGON MMA

Filip Macek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Filip Macek⭐ je český profesionální bojovník MMA, který zápasil pod organizacemi Oktagon nebo KSW. Je považován za jednu z nejlepších...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...