Podmíněně odsouzený Tadeáš Růžička si sám opět zadělal na problémy. Svědkyně promluvila

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička před nedávnem avizoval, že se vydává na novou cestu, jenže po návratu z Thajska v ulicích Prahy znovu řádil a incident může mít teoreticky hodně nepříjemnou dohru. Podrobnosti se dočtete v článku.

Tadeáš Růžička má opět co vysvětlovat Foto: RFA

Růžička se dobýval do fastfoodu a sprostě nadával obsluze

Jakoby se historie opakovala. Zápasník Tadeáš Mawar Růžička sám sobě opět zavařil. Minulý týden vyrazil do ulic a v pozdních nočních hodinách se rozhodl navštívit fastfood, který už tou dobou měl zavřeno.

To opilého Mawara ale vyloženě rozčílilo, a tak vzal do ruky telefon a celou situaci začal natáčet. Video, jak Mawar nepříčetně mlátí do dveří a vulgárně častuje obsluhu McDonaldu i přítomného člena ochranky, vzápětí ze svého instagramu smazal, v době internetové se ale video okamžitě začalo šířit a problémový bojovník, který poslední měsíce strávil v Thajsku, měl zase co vysvětlovat.

„O nic nešlo. Já byl opilej a oni si ze mě dělali srandu, a tak jsem si to natočil. Nic se nestalo,“ uvedl později. Jenže tato situace má ještě dohru v podobě výpovědi svědkyně:

„Měla jsem v sobotu noční a v jednu jsem zavřela restauraci. Asi za půl hodiny Tadeáš nakráčel k restauraci v dost podnapilém stavu a začal se dožadovat otevření, že si chce objednat a dostat svoje jídlo. Kolegovi vyhrožoval, že ho zabije a že si na něj počká. Hned po dotočení videa narval pěstí do okénka, které to málem nevydrželo.“

Růžička je momentálně pod velkým drobnohledem, protože od soudu za známou kauzu napadení vyfasoval 40měsíční podmínku. Situace, která se odehrála minulý týden pro něj nevěští nic dobrého, vše bude ale záležet na tom, jestli bude incident řešit policie.

Pokud by totiž státní orgány kvalifikovaly tento exces jako nebezpečné vyhrožování, podmínka bude pryč a Mawar může skončit za mřížemi. Naopak, bude-li situace vyhodnocena jako přestupek, na probíhající podmínku by to nemělo mít vliv. Ve světle toho, jak se Růžička nedávno dušoval, že ho nyní zajímá pouze sportovní kariéra, je ale jeho chování opět k zamyšlení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš má radost, že má tolik pozornosti

Tadeáš Růžička si ze své situace nic nedělá. Přetvářka, nebo naprostá ignorance?

Proti Tadeáši Růžičkovi se konečně rozběhlo trestní stíhání. Pokora a lítost se však ani tak nekonají. Tadeáš si svou situaci možná dokonce...

Mawar je zpátky v Česku

Mawar je zpátky v Česku a čeká ho nelehký úkol. Jaké povinnosti řeší a co vzkázal fanouškům?

Zápasník Tadeáš Růžička už několik měsíců pobývá v Thajsku, kde se primárně připravuje na další zápasy. Teď se však musel vrátit zpátky do...

Václav Sivák

Nechte si zajít chuť, na zápas Mawara se Sivákem jen tak nedojde. Nabízí se však tato varianta

Je to zápas, o kterém se spekuluje už několik měsíců. Bitva předních českých postojářů se však ve světle nejnovějšího vyjádření promotéra...