Pokuta 200 000 Kč? Karlos Vémola detailně popisuje aktuální situaci okolo tygřice Ramby

Karlos Terminátor Vémola musí v těchto dnech řešit velmi nepříjemnou situaci. Situace okolo tygřice jménem Ramba se pořádně zamotala. Podrobnosti v článku.

Karlos Vémola řeší nepříjemnou situaci Foto: OKTAGON MMA

Jedna lež střídá druhou. Vémola bojuje na všech frontách za svou tygřici Rambu

Naděje umírá poslední. Karlos Vémola se snaží udělat vše pro to, aby nepřišel o svoji tygřici Antonii Rambu, kterou doma ve Vémolandu chová. Podle posledních zpráv ale to vypadá, že kvůli chybějícímu oprávnění Terminátor nakonec bude muset přistoupit k převozu vzácného zvířete do Německa. Tam jsou ale podle Vémoly absolutně nevyhovující podmínky.

"Já vím udělal jsem chybu, že nemám potřebné papíry, i když mi je samo Ministerstvo životního prostředí na začátku vydalo. Já jsem si to ale dostatečně nepohlídal, za což jsem byl potrestaný pokutou ve výši 200 tisíc korun. Troufnu si tvrdit, že je to nejvyšší pokuta, jakou kdy v Česku soukromý chovatel dostal. To je ale jedno, říkal jsem hned, ať potrestají mě, ale netrestají to zvíře, což se ale bohužel pravděpodobně stane.

Situace je totiž taková, že chtějí Antonii Rambu v tomto mrazivém počasí uspat a převést do Německa. Já jsem tam byl a ty podmínky jsou tam otřesné. Dokonce na mě zavolali policii. Když jsem to viděl, byl jsem z toho totálně na měkko, proto se snažím udělat všechno pro to, abych o ní nepřišel, nebo aby zamířila někam tady v České republice, kde by se měla daleko lépe".

Karlos se rozhodl za svoji tygřici tvrdě bojovat a celý případ včetně detailů sdílí na sociálních sítích. Situace ale není příznivá a navzdory obrovské podpoře fanoušků to nyní skutečně vypadá, že mu úředníci na pokyn Ministerstva nakonec zvíře seberou.

Terminátor je dobře známý svou nekonečnou láskou ke zvířatům a tato situace mu očividně trhá srdce. "Po neděli vám dám vědět, jak to všechno dopadlo. Udělám všechno možný i nemožný, abych tomu zabránil. Jsem ochotný jednat s jakoukoliv zoologickou zahradou, kde budu mít zaručeno, že je Ramba v dobrých podmínkých a ne někde 700 kilometrů daleko", vzkázal ve čtvrtek večer skrze svůj živý livestream na Instagramu.

Karlos Vémola osobně navštívil Ministerstvo životního prostředí a navrhl jim hned čtyři místa v ČR u soukromých chovatelů, kde by se Antonie Ramba měla o mnoho lépe, než v zahraničí. Terminátor by se při tom chtěl podílet na případném převozu i vybudování adekvátního výběhu. Druhá strana ale prozatím jeho prosby nevyslyšela.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos a vzácný bílý tygr

Velké nepříjemnosti před zápasem! Vémolovi chtějí odebrat milovanou tygřici

Terminátora co nevidět čeká zápas v O2 aréně, k tomu všemu se ale potýká s nepříjemnostmi, které mu nedají spát. Úřady mu chtějí vzít...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Losene Keita se po zranění vrací do boje

Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse – datum, karta, kurzy, tip a livestream

Organizace Oktagon MMA míří na očekávanou metu 50 turnajů.🧡 Kde sledovat Oktagon 50: Keita vs. Samsonidse v livestreamu? ⏩ Poradíme vám v...