Procházka se odvety v Brazílii nedočká. Pereirův manažer osvětluje, proč se na UFC 301 nechystají

Jiří Procházka má po vítězství v Las Vegas jasnou vizi, dostat co nejdříve opravný termín s Alexem Pereirou. Poatan má ale jiné představy o svém nadcházejícím působení v UFC. Proč se s největší pravděpodobností v nejbližší době nedočkáme odvety, vysvětlil Pereirův manažer.

Alex Pereira vs. Jiří Procházka 1 Foto: Profimedia / ČTK / AP / Frank Franklin II

Pereira v Brazílii? Maximálně jako divák

Jiřímu Procházkovi se v Las Vegas podařilo dosáhnout nad Aleksandarem Rakičem vítězství před limitem. Tím se mu povedlo pokořit další překážku na cestě za titulem, ta možná ale nakonec bude trnitější, než si český samuraj představoval.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Jiří prohlásil, že by byl ochotný skočit v podstatě z jednoho zápasu do druhého a pro titul si jet už za pár týdnů do Brazílie, kde se odehraje UFC 301. Podle slov Pereirova manažera, je ale taková varianta z jejich strany v tuhle chvíli vyloučená. Kromě toho, že Pereira už se vidí v těžké váze, ideálně v duelu s držitelem prozatímního titulu Aspinallem, jsou tu i další překážky.

Guimarães v podcastu Trocação Franca magazínu MMA Fighting uvedl, že Pereira se obával zranění, se kterým šel do UFC 300, ale nabádal ho, aby o tom organizaci neříkal, protože na jubilejním turnaji chtěl bojovat za každou cenu.

V tuhle chvíli má ale za sebou první úspěšnou obhajobu titulu a před dalším duelem se potřebuje dát dohromady. „To se v žádném případě nestane, zvlášť teď, když má další zlomený prst,“ odpověděl Poatanův manažer na otázku, zda se Pereira ukáže na turnaji v Brazílii. Dodal, že se tam otočí maximálně jako divák, ale určitě ne jako bojovník.

Pereira si zlomil jeden prst čtrnáct dní před turnajem a další pak během zápasu, tentokrát na levé noze, a jít do klece se dvěma zlomenými prsty je v podstatě nemožné. I kdyby byl ochotný riskovat své zdraví, nejspíš by mu nástup v takovém stavu nepovolil lékař.

Jak to vypadá s Aspinallem?

Alex Pereira by si rád podmanil i další divizi UFC. Jeho cílem je získat i pás těžké váhy a ideálně by hned poměřil síly s jedničkou žebříčku a držitelem prozatímního pásu Tomem Aspinallem. Podle Pereirova manažera je tahle varianta ale v nejbližší době nepravděpodobná.

„Nemyslím si, že je to pro Aspinalla v tuto chvíli dobrý nápad,“ řekl Guimarães. „Musíme vyčkat, co se bude dít. Myslím, že je to ještě předčasné. Aspinall je prozatímním šampionem, proč by riskoval zápas s Poatanem? Nemyslím si, že by to pro něj mělo smysl. Pro nás samozřejmě ano,“ zhodnotil situaci Pereirův manažer.

Zdá se tedy, že je čím dál nejasnější, s kým se Alex Pereira a Jiří Procházka utkají příště. Každý z nich má jiné představy, a tak nakonec nejspíš rozhodne, k jaké variantě se přikloní UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka porazil Rakiče

VIDEO: Rozpačitý začátek s vítězným koncem! Jiří Procházka veze z Las Vegas důležitou výhru

Další infarktový zápas v podání Jiřího Procházky si můžeme odškrtnout. Pověstné bomby českého bojovníka tentokrát hrály v zápase s Rakičem...

Alex Pereira

VIDEO: Alex Pereira obhajoval se zlomeným prstem. Poatan zveřejnil záznam, jak ke zranění došlo

Alex Pereira dokázal o víkendu obhájit pás šampiona.🥇 Až po turnaji Poatan prozradil, že šel do zápasu s pochroumaným prstem. A přesto se...

Výplaty UFC 300

Výplaty UFC 300: Na kolik si přišel Jiří Procházka nebo šampion Alex Pereira?

Jubilejní galavečer UFC 300 byl mimořádně sledovanou sportovní událostí. Tomu také odpovídají výplaty, na které si jednotliví bojovníci...