VIDEO: Alex Pereira obhajoval se zlomeným prstem. Poatan zveřejnil záznam, jak ke zranění došlo

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Alex Pereira dokázal o víkendu obhájit pás šampiona. Poatan prozradil, že ani jemu se komplikace v přípravě nevyhýbají a do zápasu šel s pořádně pochroumaným prstem. Ukázal fanouškům, jak k nepěknému zranění došlo.

Alex Pereira Foto: Profimedia

Šampion za všech okolností

Alex Pereira v sobotu večer vybojoval svou první titulovou obhajobu. O pás se s ním utkal Jamahal Hill, který v kleci s šampionem nevydržel ani půlku kola a Pereira tak titul obhájil tím nejlepším možným způsobem – předčasným ukončením knockoutem.

Po turnaji vyšlo najevo, že navzdory tomu, jak vyrovnaně Alex působil v kleci, jeho příprava se bez komplikací neobešla a Poatan nenastupoval do zápasu v tak stoprocentní formě, jak se na první pohled zdálo. Dva týdny před turnajem, konkrétně 29. března, si Poatan zlomil malíček pravé nohy.

Betano

To prozradil po sobotním eventu už ředitel UFC Dana White a Poatan jeho slova potvrdil příspěvkem (video ke zhlédnutí níže), který zveřejnil na svých sociálních sítích a v němž je vidět, při jaké příležitosti a jakým způsobem si Alex Pereira prst pochroumal.

Jak je známo, se zlomeným prstem na noze se toho moc dělat nedá, maximálně ho můžete zafixovat, ulevovat si volnou obuví, našlapováním přes patu a samozřejmě se doporučuje noze dopřávat co nejvíc klidu. Jenže to je u šampiona polotěžké váhy v podstatě nemyslitelné.

sipka Čtěte také: Výplaty UFC 300: Na kolik si přišel Jiří Procházka nebo šampion Alex Pereira?

„To je na nic, kámo. Poslední kolo,“ posteskl si Pereira ve videu. „Šlo to tak dobře. (...) Sotva jsem se ho dotknul. Ještě že to byl malíček, kdyby to byl palec, bylo by to horší,“ podotknul Poatan.

Nic se naštěstí nejí tak horké, jak se uvaří, obzvlášť pak když jde o tak tvrdého bojovníka, jakým je Poatan. Ať už na tom byl jeho malíček v den zápasu jakkoli, na jeho výkonu to nebylo znát. Jak k nešťastnému zranění došlo, se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Hvězdy UFC 303 už se kočkují na sítích. McGregor s Chandlerem si posílají vzkazy, ze kterých mrazí

Conor McGregor a Michael Chandler mají konečně oficiální datum. Zápasníci se do klece jistě těší, a tak se do sebe pouští aspoň na...

Ilia Topuria

Šampion Topuria prý nepovažuje Hollowayovo KO za nic zvláštního. Jeho výraz v aréně ale mluví jinak

Topuria Hollowayovo vítězství sledoval z prvních řad, přesto na něj výkon potenciálního vyzyvatele prý dojem neudělal.👀 Jeho výraz mluvil...

Jiří Procházka

S kým si to Jiří Procházka rozdá příště? Na to se fanoušků ptá UFC. Někteří mají jasno

Jiří Procházka slaví své velké vítězství, kterého dosáhl během jubilejního třístého turnaje UFC.💪😎 S kým by se měl český samuraj utkat...