Šampion Topuria prý nepovažuje Hollowayovo KO za nic zvláštního. Jeho výraz v aréně ale mluví jinak

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Šampion pérové divize UFC Ilia Topuria vítězství Maxe Hollowaye sledoval z prvních řad, přesto na něj výkon potenciálního vyzyvatele prý dojem neudělal. Jeho výraz mluvil ale jinak...

Ilia Topuria Foto: Profimedia

Výkon bez jakékoli strategie

Moment jako z hollywoodského trháku si budou pamatovat všichni fanoušci MMA. Max Holloway dokázal absolutně předčít veškerá očekávání a postarat se o největší překvapení večera, když v poslední vteřině zápasu ukončil Justina Gaethje knockoutem. Celá hala se jako jeden muž okamžitě zvedla na nohy a nevěřícně se chytala za hlavu.

Max Holloway tak získal titul BMF. Teď je ale dost možná čas na to usilovat o regulérní titul šampiona. Toho si je vědom i aktuální šampion Ilia Topuria, který Hollowayův zápas sledoval z prvních řad. Navzdory všeobecnému nadšení ale šampion pérové váhy žádný velký respekt k Hollowayově výkonu údajně nechová.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„No, bylo to dobré. Ale upřímně řečeno, nic zvláštního,“ prohlásil Topuria po turnaji. „Závěr byl jen výměnou úderů bez jakékoliv strategie. Oba jen rozdávali údery. Nulová obrana, ruce dole, a takové věci se mohou stát, ale mně by se to nikdy nestalo, protože přemýšlím uvnitř oktagonu,“ dodal Topuria.

„Holloway o tom v průběhu týdne hodně mluvil. To je normální. Musí to dělat. Musí věřit, že je nejlepší. V tomto sportu to jinak nejde. Ale výsledky jsou jasné. Za devět minut jsem dokázal to, co on nedokázal za 90 minut,“ narážel Topuria na fakt, že se mu podařilo porazit Alexandera Volkanovského, na kterého se Hollowayovi nepodařilo za celé tři bitvy najít recept.

„Takže si může říkat, co chce, teď si to užívá a připravuje se na to, co přijde. Může si dělat, co chce, ale nic nezmůže,“ předpovídá Topuria výsledek jejich případného společného duelu.

Když se však podíváte na Topuriovu bezprostřední reakci na Hollowayovo KO, lze jeho slovům jen těžko uvěřit. Jeho výraz vypráví poněkud jiný příběh:

Topuria vs. Holloway? Může být

Navzdory všemu by se Topuria případnému duelu s novopečeným držitelem titulu BMF nebránil. „Jsem opravdu šťastný, protože jsme právě viděli Hollowaye vyhrát, takže jsem si uvědomil, že budu mít dva pásy místo jednoho,“ řekl Topuria Carlosi Contrerasovi Legaspi z ESPN Deportes.

„Uvidíme. Zatím nevím nic konkrétního, ale byla velká šance, že pokud odejde vítězně z oktagonu, může být další na řadě. Nejsem si jistý, jestli je zraněný. Doufám, že ne, aby se mohl brzy vrátit a mohli jsme se utkat,“ dodal Topuria.

Max Holloway po zápase nehlásil žádná zvláštní zranění, a tak by ho v tuto chvíli měla čekat jen povinná třicetidenní zdravotní pauza. K duelu Topuria vs. Holloway by tedy teoreticky mohlo dojít už brzy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

S kým si to Jiří Procházka rozdá příště? Na to se fanoušků ptá UFC. Někteří mají jasno

Jiří Procházka slaví své velké vítězství, kterého dosáhl během jubilejního třístého turnaje UFC.💪😎 S kým by se měl český samuraj utkat...

Jiří Procházka porazil Rakiče

VIDEO: Rozpačitý začátek s vítězným koncem! Jiří Procházka veze z Las Vegas důležitou výhru

Další infarktový zápas v podání Jiřího Procházky si můžeme odškrtnout. Pověstné bomby českého bojovníka tentokrát hrály v zápase s Rakičem...

Conor McGregor

McGregor a Chandler mají konečně oficiální datum! Tentokrát doopravdy. Kdy se Conora dočkáme?

O návratu nejslavnějšího bojovníka světa se spekuluje už celou řadu měsíců. Teď jsme se konečně dočkali konkrétního a hlavně oficiálního...