McGregor a Chandler mají konečně oficiální datum! Tentokrát doopravdy. Kdy se Conora dočkáme?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O návratu nejslavnějšího bojovníka světa se spekuluje už celou řadu měsíců. Teď jsme se konečně dočkali konkrétního a hlavně oficiálního termínu. Kdy se The Notorious chystá znovu vstoupit do klece?

Conor McGregor Foto: Profimedia / ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

McGregor vs. Chandler má konečně datum

Spekulovalo se o mnohých datech, ještě donedávna se mluvilo o tom, že by se Conor mohl objevit na jubilejlním třístém turnaji, ale i to Dana White velmi rychle vyvrátil. Ředitel UFC dokonce prohlásil, že vzhledem k McGregorově vytížení nevidí jeho návrat dřív než na podzim. Ale ani to očividně nebylo poslední slovo.

Sám Conor před nějakou dobou na sociálních sítích zmiňoval červnový turnaj s pořadovým číslem 303, White ale zprávu ihned popřel s tím, že žádné oficiální datum McGregorova návratu stále neexistuje. Teď už je tomu jinak.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Zdá se, že poté, co si Conor dosyta užil povinností a radostí kolem premiéry filmu Road House, už se bojovník nemůže dočkat návratu do klece. McGregor s Chandlerem si to rozdají v pětikolovém hlavním zápase UFC 303, který 29. června v T-Mobile Areně v Las Vegas završí Mezinárodní týden bojů 2024.

Oba zápasníci mají jako poslední na kontě prohru s Dustinem Poirierem. Chandler na McGregora čeká celý rok, ale podle příspěvků na sociálních sítích nezahálí a po celou dobu na irského bouřliváka trénuje.

I McGregor už prý nějakou dobu naplno trénuje, od MMA ho ale v poslední době zdržoval kolotoč kolem filmu Road House, který na své obrazovky před nedávnem uvedla streamovací služba Amazon.

sipka Čtěte také: Conor McGregor promluvil o nahotě ve filmu. Ostych překonal hlavně díky Arnoldu Schwarzeneggerovi

Zdá se tedy, že se konečně fanoušci MMA a Conora konečně dočkají toho, co už se zdálo skoro nemožné – po téměř třech letech uvidíme irského bijce a největší světovou hvězdu smíšených bojových umění opět v kleci.

Michael Chandler nezahálí:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič

Týden s FightLive #12: Procházkův výkon večera, úřadující champ Pereira a Hollowayovo brutální KO

Tento týden přinesl nespočet zajímavých duelů a potažmo důležitých vítězství.💪 Pojďte se s námi ohlédnout za nejzásadnějšími momenty...

Jiří Procházka porazil Rakiče

VIDEO: Rozpačitý začátek s vítězným koncem! Jiří Procházka veze z Las Vegas důležitou výhru

Další infarktový zápas v podání Jiřího Procházky si můžeme odškrtnout. Pověstné bomby českého bojovníka tentokrát hrály v zápase s Rakičem...

Alex Pereira

VIDEO: Pereira předvedl hák z pekla! Šampion má oficiálně větší ránu než Ngannou nebo Pyfer

Už zbývá jen několik hodin do jeho první obhajoby pásu šampiona, přesto zůstává Alex Pereira stoicky klidný.😎 Ne však pokud dojde na...