VIDEO: Pereira předvedl hák z pekla! Šampion má oficiálně větší ránu než Ngannou nebo Pyfer

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už zbývá jen několik hodin do jeho první obhajoby pásu šampiona, přesto zůstává Alex Pereira stoicky klidný. Ne však když dojde na rány. O tom se můžete přesvědčit na vlastní oči ve videu, které vám vyrazí dech.

Alex Pereira Foto: Profimedia / ČTK / AP / Frank Franklin II

Pereirův hák z pekla

Alex Pereira už se za několik hodin postaví do klece ve své první obhajobě pásu s Jamahalem Hillem, který se vrací do boje po zranění a dlouhé rekonvalescenci. Návrat sám o sobě nebývá lehký, natož pak když jdete rovnou o titul proti někomu, jako je Alex Pereira.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Pereirovi pomáhá vyhrávat nejen jeho precizní technika, ale také stoická vyrovnanost. K tomu všemu je ale třeba připočíst i jeho tvrdé rány. Jednu takovou z pekla předvedl na přístroji PowerCube, který jeho úder ověnčil neskutečnou hodnotou 191 796.

Že vám takový údaj nic neřekne? Podívejme se na srovnání s těmi nejtvrdšími z UFC. Donedávna byl oficiálním držitelem rekordu Francis Ngannou. Tomu přístroj v roce 2018 naměřil hodnotu 129 161. V dubnu 2023 ho však přeskočil další ranař UFC Joe Pyfer, kterému PowerKube naměřil něco kolem 185 000.

sipka Čtěte také: Alex Pereira srovnává Hilla s Procházkou. A na koho by si BJP vsadil v souboji Pereira vs. Hill?

O tom se tehdy zmínil v show Joea Rogana zápasník welterové váhy Sean Brady, který ale tehdy dodal, že Pyferovi nebyl rekord oficiálně zapsaný. Těžko tedy říct, jak to dopadne s rekordem Alexe Pereiry.

Někteří z těch, kdo video komentují na sociální síti X, jsou vůči měření přístroje skeptičtí, Pereirovi fanoušci ale ještě více důvěřují v jeho vítězství nad Jamahalem Hillem, se kterým je dle některých dozajista amen. Jestli Pereirovi jeho bomby pomůžou v první obhajobě pásu šampiona, uvidíme už 13. dubna během jubilejního turnaje UFC 300.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...

Jiří Procházka

VIDEO: Z traileru Jiřího Procházky vás bude mrazit. BJP se v symbióze s přírodou chystá do boje!

Co nevidět budeme svědky další napínavé bitvy Jiřího Procházky.💪 Už teď je ale na co koukat, z videa o českém samurajovi vám naskočí husí...

Jiří Procházka a Martin Karaivanov

Martin Karaivanov prozrazuje, čím by Rakič mohl Procházku ohrozit a jak je na tom Jirka se zdravím

Bitva Jiřího Procházky už je za dveřmi. Do přípravy s názvem návrat ke kořenům dal maximum.💪 Čím by ho soupeř mohl ohrozit? To prozradil...