Hvězdy UFC 303 už se kočkují na sítích. McGregor s Chandlerem si posílají vzkazy, ze kterých mrazí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zatímco ve fanoušcích UFC stále rezonují zápasy jubilejního turnaje, Conor McGregor a Michael Chandler už se nemůžou dočkat eventu s pořadovým číslem 303. Už teď si rivalové dávají co proto na sociálních sítích. Nahrávají si vzkazy, ze kterých mrazí.

Conor McGregor Foto: Profimedia / ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

Na strach už je pozdě

Conor McGregor a Michael Chandler se konečně dočkali oficiálního termínu jejich zápasu a fanoušci obou zápasníků vědí, jaké datum si zapsat do kalendáře. 29. června budeme svědky bitvy, kterou vyhlížíme snad celé věky, a stejně natěšení jako fanoušci jsou zřejmě i McGregor s Chandlerem. Ti si na sociálních sítích poslali vzkazy, ze kterých běhá mráz po zádech.

Betano

Fanoušky irského bouřliváka nepřekvapí, že to byl on, kdo první vykopl balón a zveřejnil na sociální síti X hlasovou zprávu: „Budeme bojovat hned teď? Budeme to dělat právě teď? Přímo tady a teď?“ křičí McGregor jakoby vyděšeným hlasem.

Michael Chandler nezahálel a rozhodl se přistoupit na McGregorovu hru. Mystic Mike ale použil podstatně temnější tón připomínající scény z hororových filmů: „Conore... na strach už je pozdě,“ odpověděl.

Odvěcí rivalové

Rivalita mezi oběma zápasníky zahořela už před dlouhou dobou. Michael Chandler vyzýval někdejšího šampiona dvou divizí ještě dávno předtím, než se společně potkali na opačných březích soutěže The Ultimate Fighter.

sipka Čtěte také: Šampion Topuria prý nepovažuje Hollowayovo KO za nic zvláštního. Jeho výraz v aréně ale mluví jinak

Předpokládalo se, že nedlouho poté se zápasníci ve společném zápase vrátí do klece, oznámení oficiálního termínu se ale stále odkládalo. McGregorovi nějakou dobu trvalo přihlásit se k antidopingovému testování a poté vše pozdržely jeho povinnosti vůči filmu Road House, který nedávno dorazil na streamovací službu Amazon. O to víc zní červnové datum skoro jako nesplnitelný sen. Zdá se ale, že nakonec se přece jen konečně dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

S kým si to Jiří Procházka rozdá příště? Na to se fanoušků ptá UFC. Někteří mají jasno

Jiří Procházka slaví své velké vítězství, kterého dosáhl během jubilejního třístého turnaje UFC.💪😎 S kým by se měl český samuraj utkat...

Jiří Procházka porazil Rakiče

VIDEO: Rozpačitý začátek s vítězným koncem! Jiří Procházka veze z Las Vegas důležitou výhru

Další infarktový zápas v podání Jiřího Procházky si můžeme odškrtnout. Pověstné bomby českého bojovníka tentokrát hrály v zápase s Rakičem...

Conor McGregor

McGregor a Chandler mají konečně oficiální datum! Tentokrát doopravdy. Kdy se Conora dočkáme?

O návratu nejslavnějšího bojovníka světa se spekuluje už celou řadu měsíců. Teď jsme se konečně dočkali konkrétního a hlavně oficiálního...