RedFace zlanařilo zajímavé jméno! Fightera jsme viděli v Oktagonu i po boku Toma Hardyho

RedFace přichází s dalším eventem. Karta už se plní zajímavými jmény, jedno mezi nimi však vyčnívá. Vedle bývalých účastníků reality shows se ukáže také jeden zajímavý bojovník. Koho se podařilo organizaci získat?

Dan Vinni a Tom Hardy Foto: Facebook/RedFace

Uvidíme na druhém turnaji RedFace velká jména?

První turnaj RedFace přijali diváci se smíšenými pocity. Organizace však přispěchala s druhým eventem, který by se měl konat v září, a zdá se, že dělá vše pro to, aby veřejnost přesvědčila o tom, že si své místo na české scéně zaslouží. Na kartě zářijového turnaje se teď totiž objevilo jméno, které fanoušky bojových sportů určitě zaujme. Jde o anglického zápasníka Dana Vinni.

Že je vám jméno tohoto bojovníka povědomé? To může být hned ze dvou důvodů. Není to tak dávno, co jsme Vinniho sledovali v zápase proti Danielu Škvorovi v libereckém turnaji Oktagon 41, v rámci kterého Škvor Britovi podlehl na submisi.

Dan Vinni se tedy v největší tuzemské organizaci zapsal na výbornou a dalo by se očekávat, že ho budeme v Oktagonu vídat častěji. Avšak Britova zápasnická historie ukazuje, že se u žádné organizace nijak nezdržuje a co souboj, to jiné zázemí.

Dana Vinniho jste mohli také zahlédnout na fotografii po boku hollywoodského herce Toma Hardyho, známého například ze snímků Venom, Počátek nebo Šílený Max. Hardy trénuje brazilské jiu-jitsu, které si oblíbil, a pánové se spolu někdy v rámci tréninku přetahují na zemi.

„Tom Hardy zatím smlouvu u nás nepodepsal, ale jeho sparingpartner, trenér a prvé řadě zápasník Dan Vinni ANO ! Dan prošel Bellatorem, OKTAGONem, kde porazil i zabijáka jako je Daniel Škvor, je šampionem tří různých organizací a nyní si přišel pro pás i k nám do RedFace Jeho skóre MMA je 24:17:2. a 9.9.2023 se můžete těšit na jeho další MMA zápas ve střední váze,“ oznámila organizace RedFace Vinniho účast v turnaji na sociálních sítích.

Organizace získala i profesionály, jako je třeba Lukáš Konečný, bývalý mistr světa v boxu, nebo Polák Denis Górniak s momentální bilancí 4-1.

V druhém turnaji ale uvidíme samozřejmě i účastníky některých reality show. Nebude chybět vítěz hlavního zápasu prvního turnaje a bývalý účastník reality show Love Island Kryštof Novák, kterého jsme mohli vidět i v Clash of the Stars. Poprvé se představí také účastníci reality show Survivor Žaneta Skružná a Kristian Kundrata.

Uvidíme tedy, zda druhý turnaj RedFace diváky chytne za srdce, nebo jestli se znovu setká s rozporuplnými reakcemi, jako tomu bylo v případě prvního eventu. Pokud však karta nabídne i jména jako Vinni či Konečný, možná si tentokrát přijdou na své i příznivci profesionálních zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucia Szabová

Lucia Szabová na Štvanici. Budeme svědky jejího návratu do klece?

Páteční Štvanice kromě jiného nabídne i jeden ženský zápas. Z duelu však známe zatím jen polovinu. Je možné, že se polské bojovnici postaví...

Attila Végh

„S Karlosem Vémolou bude odveta, i když prohraje 10 zápasů z 10,“ avizuje Attila Végh

Slovenský šampion Attila Végh byl nejnovějším hostem podcastu s názvem Cesta bojovníka rappera Rytmuse. Došlo na hodně zajímavá slova i...

Lucia Szabová

Lucia Szabová na Štvanici. Budeme svědky jejího návratu do klece?

Páteční Štvanice kromě jiného nabídne i jeden ženský zápas. Z duelu však známe zatím jen polovinu. Je možné, že se polské bojovnici postaví...