RFA 14: Václav Sivák vs. Christopher Hopp – datum, program, výsledky a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu 2. prosince se v košické STEEL Aréně koná závěrečný RFA turnaj letošního roku. Na zajímavě obsazené kartě se představí přední český postojář Matěj Kozubovský, hvězdný bad boy Vašek Sivák, nebo ostřílený Tomáš Možný, který si brousí zuby na titul těžké váhy. Veškeré podrobnosti a info o turnaji vám přinášíme v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOKARTALIVESTREAM

Vašek Sivák se vrací do akce Foto: RFA

Hodnocení turnaje RFA 14: 8,2/10

  • Datum a místo konání: 2. prosince, od 19:00, Košice, Slovensko
  • Nabídka sázek: Aktuální kurzovou nabídku najdete u sázkových kanceláří

RFA 14 Košice: Tomáš Možný o titul. Vrací se i Jozef Wittner

Sobotní turnaj v Košicích bude v podání organizace Real Fight Arena závěrečnou akcí pro letošní rok. Slovenský obr a veterán Glory Tomáš Možný se utká o titul v těžké váze. Pozornost fanoušků přitahuje i návrat šampiona Václava Siváka, kterého otestuje německý bijec Hopp. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem 300 Kč za registraci zde

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Turnaj RFA 14 je v podání slovenské organizace dlouho očekávanou a promovanou akcí. Galavečer se uskuteční pouhý týden po posledním turnaji, jenž se konal v Budapešti.

RFA 14
📆 Kdy: V sobotu 2. prosince, od 19:00
🔍 Kde: STEEL ARÉNA, Košice, Slovensko
✏️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Info zde

RFA 14 online: Václav Sivák vs. Christopher Hopp analýza

Šampion RFA v K1 ve váze do 66 kilogramů, Vašek Sivák, se do ostrého zápasu vrací po 7 měsících. Delší zápasová pauza byla zapříčiněna zejména poraněnou rukou, což je zranění, se kterým Sivák potýká už několik měsíců a je to také jeden z hlavních důvodů, proč v poslední době nezápasí v malých rukavicích.

Vašek Sivák v RFA nastoupí ke své druhé obhajobě titulu. Naposledy si v polovině května po skvělém výkonu poradil v Havířově s nebezpečným Ruslanem Tokhtarovem, kterého ukončil tvrdým kolenem na játra ve 4. kole.

Sivákovi je stále teprve 24 let, avšak i přes svůj relativně nízký věk je neuvěřitelně vyspělým zápasníkem. Své soupeře si dokáže dokonale načíst, a díky svému širokému repertoáru různých technik si s nimi po většinou dělá, co chce. Mezi profesionály stále drží neporazitelnost a dá se čekat, že až bude zdravotně 100% v pořádku, bude útočit na ty nejvyšší mety v zahraničí.

Mistr světa WAKO PRO má před sebou v K1 stále velké cíle ke zdolání. Ti nejlepší soupeři aktuálně působí v ruské RCC, či ONE Championship, kam by mohl Vašek po dohodě s týmem a manažerem Andym Smrčkou v nejbližší době zamířit. Hodně se skloňuje i jeho souboj s Kiamranem Nabatim, ke kterému mělo dojít letos v létě, na poslední chvíli z něj ale pro zdravotní potíže Siváka sešlo.

Christopher Hopp je zkušený 34letý německý zápasník s extravagantní vizáží a pověstí nebezpečného bojovníka. Jeho největším úspěchem je titul na německém šampionátu WKA. V minulosti zápasil pod holandskou organizací Enfusion, či v Thajsku. Jeho hlavní doménou je především thajský box.

Zda budou jeho schopnosti stačit na neporaženého Siváka, se dozvíme v sobotu. Pokud ale český klenot soupeře nepodcení, měl by natáhnout svoji sérii vítězství na 24 zápasů.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

RFA 14 program, karta (fight card)

Původně mělo na turnaji RFA 14 dojít i na nesmírně zajímavou odvetu mezi Matějem Kozubovským a Sebastianem Fapšem, slovenský "tank" ale kvůli zranění nakonec nastoupit nemůže. Organizace RFA pro Kozubovského našla náhradu v podobě Csaby Tótha, který má za sebou plnohodnotnou přípravu.

Po bezmála roční zápasové odmlce se vrací i Jožo Wittner, který naposledy letos v lednu neúspěšně bojoval v PFL. Výsledky a program RFA 14 najdete v tabulce níže.

RFA 14: PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
MMA heavyweight title fight (5x5) Lajoš Papp vs. Tomáš Možný
MMA, middleweight Jozef Wittner vs. Lukasz Dziudzia
K1, 66 kg Václav Sivák vs. Christopher Hopp
Realfight 81 kg Matěj Kozubovský vs. Csaba Tóth
MMA, middleweight
Gabriel Török vs. Michal Dobiáš
MMA, bantamweight Šimon Bruknar vs. Dominik Toporcer
MMA, middleweight Tomáš Špinder vs. Matyas Viszlay
Prelims
MMA, bantamweight
Marko Bakhit vs. David Martiník
MMA, bantamweight Petr Stříž vs. Adam Neupauer
MMA, welterweight Martin Prázdný vs. Adam Nagy
YouTube freelims
Amat. MMA Catchweight Šimon Stanko vs. Martin Kozák

Kdy a kde zápas Hopp vs. Sivák sledovat živě online? Livestream, PPV, video, přímý přenos

Spoustu fanoušků samozřejmě nejvíce zajímá odpověď na otázku: Vašek Sivák kdy zápasí? Ostravského bad boye uvidíme v kleci už v sobotu 2. prosince večer a všechny zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na Voyo a Dajto.

Odpověď na otázku zápas Hopp – Sivák kde sledovat už znáte, v den konání turnaje nezapomeňte zkontrolovat kurzovou nabídku Tipsportu, protože si tam můžete na všechny zápasy.

RFA 14 zdarma můžete sledovat na Youtube kanále Real Fight Night, kde by měl být znovu k dispozici live stream úvodního duelu fight card v Košicích.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj Real Fight Arena 14?

Turnaj RFA 14: Možný vs. Papp se uskuteční v sobotu 2. prosince od 19:00 ve Steel Aréně v Košicích. Podrobnější informace se dočtete v článku zde

2️⃣ Galavečer RFA 14: Sivák zápas kde sledovat?

Všechny zápasy turnaje RFA 14 můžete sledovat živě online na mobilu, PC i tabletu skrze placené PPV na realsport.tv

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Tradičně dobře naladění Rytmus a Attila Végh

Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa kurzy, datum, program a livestream

Slovenská organizace Fight Night Challenge 🥊️ pořádá první prosincovou sobotu v pořadí pátý boxerský galavečer. V ringu se i tentokrát...

Václav Sivák je světovou hvězdou postoje

Vašek Sivák přibližuje, jak je to s jeho přesunem do MMA

Hvězdný Václav Sivák už v sobotu poprvé v letošním roce vběhne do ringu. Při té příležitosti se rozpovídal o aktuální přípravě i...