Road House trhá rekordy! Amazon slaví, jak si ale vede McGregorův film u českých diváků?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Remake snímku Road House je „na pultech“ teprve několik dní a McGregorův první herecký počin už stihl k obrazovkám přitáhnout rekordní počet diváků. Přečtěte si, jak si film zatím stojí celkově i u českých diváků.

Conor McGregor v Road House Foto: Profimedia

Road House slaví rekordní sledovanost

Režisér remakeu Road House Doug Liman byl původně hodně zklamaný, že jeho film nepůjde do kin, když se Amazon rozhodl snímek uvést pouze v rámci své streamovací služby. Zdá se ale, že jeho obavy byly zbytečné. I přes tento fakt totiž film trhá rekordy ve sledovanosti. Za první dva týdny se na něj podívalo padesát milionů lidí, což je v historii Amazonu rekordní číslo.

Betano

„Svět naprosto miluje tuto zábavnou, akcí nabitou jízdu, v níž hrají Jake, Conor McGregor, Daniela Melchior, Darren Barnet, Billy Magnussen, Jessica Williams, Lukas Gage, Arturo Castro, JD Pardo a další naši hvězdní herci,“ uvedla v tiskové zprávě ředitelka společnosti Amazon MGM Studios Jennifer Salke.

„Gratulujeme @amazonstudios a @mgmstudios k jejich úspěchu @roadhousemovie se stal jejich nejsledovanějším filmem všech dob! 50 milionů diváků za dva víkendy. To je 750 milionů dolarů v pokladnách kin. Za 10 dní! Šílené! Gratulujeme celému týmu, bylo mi potěšením,“ napsal The Notorious na svých sociálních sítích.

Navzdory tomu, že jde o McGregorovu filmovou premiéru, jsou na jeho výkon vesměs pozitivní ohlasy. Server MMA Fighting mu ve své recenzi dokonce připsal veškeré kredity za zábavnost: „... jeho namyšlený irský přízvuk, drzá živočišnost a doširoka rozevřený zlý pohled jsou jedinými vtipnými prvky tohoto filmu.“

Pokud jde o české obecenstvo, do této chvíle si film na webu Česko-Slovenské filmové databáze vysloužil třiašedesát procent. Někteří diváci snímku vyčítají „zastaralost“ námětu, který jistě výborně fungoval v devadesátých letech, dnes už ale podle některých nikoho ze cviček nevystřelí.

Ať už se divákům na snímku nelíbilo cokoli, často se shodují, že pro ně byl největším tahákem právě Conor McGregor. Přestože někteří kritizují „digitálnost“ bojových scén – alespoň ve srovnání s originálem – herecký výkon bojovníka UFC se nijak zvlášť nezpochybňuje.

Režisér a celý štáb se prozatím na výsledky dívají veskrze pozitivně a některé zahraniční servery dokonce zmínily možnost pokračování. Na velké sledovanosti má nepochybně lví podíl Conor McGregor, a tak kdo ví, zda se teď s nabídkami neroztrhne pytel a bojovník se neusídlí nadobro v Hollywoodu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Soutěž o podepsané triko Jiřího Procházky

SOUTĚŽ: Vyhrajte speciální podepsané triko Jiřího Procházky k turnaji UFC 300

Fight-Live.cz pořádá exkluzivní soutěž 🎁 pro všechny čtenáře našeho webu a příznivce Jiřího Procházky. Jak se zapojit do boje o...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...

Robert Whittaker

Tohle je moje cesta k titulu! říká Whittaker o bitvě s Chimaevem. The Reaper má na Vlka jasný názor

UFC odhalila sérii lákavých zápasů, v čele s bitvou Chimaev vs. Whittaker.💪 Nejde sice o tituluvoý souboj, Whittaker tak zápas přesto...