Tohle je moje cesta k titulu! říká Whittaker o bitvě s Chimaevem. The Reaper má na Vlka jasný názor

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

UFC odhalila bitvu Chimaev vs. Whittaker. Že jste takový duel nečekali? Australský „Reaper“ prý také ne. Whittaker popsal své pocity ohledně zápasu a prozradil, co si o svém soupeři myslí.

Robert Whittaker Foto: Profimedia

Robert Whittaker: Byl to šok, ale je to cesta k titulu

Ve středu večer organizace UFC prozradila, co si pro fanoušky MMA do budoucna chystá. Kromě dalších zvučných jmen a soubojů byl oznámený duel Khamzata Chimaeva a někdejšího šampiona střední váhy Roberta Whittakera. Ten prý počítal s úplně jiným eventem a tenhle zápas byl pro něho překvapením.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Je to samozřejmě trochu šok, protože to přišlo z ničeho nic,“ řekl Whittaker v podcastu MMArcade. „Předpokládal jsem, že mě UFC bude držet v pořadí pro srpnovou kartu v Austrálii, na kterou jsem se tak nějak připravoval. Ale jsem rád, že mi UFC poskytlo tuto šanci,“ připustil Whittaker.

„Tohle je moje cesta k titulu. Je to způsob, jak vydělat peníze pro své děti. (...)  Navíc je tu to, že se zápas koná v Saúdské Arábii. Je to poprvé, co tam UFC zavítá, takže jsem nadšený, že budu součástí této historie. Už se mi to povedlo několikrát a všechno se to zapíše do mého odkazu. Takže teď mám směr. Mám energii a impuls,“ prohlásil Whittaker.

Borz je tvrdý, ale já taky

Whittaker se samozřejmě při první příležitosti ke svému neporaženému soupeři vyjádřil. Očividně ví, že ho čeká velmi těžká bitva, přesto si na čečenského Vlka věří a souboj s ním bere jako nutné zlo na cestě k titulu.

„Dobře vím, že je to tvrdý bojovník,“ řekl Whittaker. „Zápasení si užívá. Umí efektivně využít svůj potenciál. Jeho údery mají knockoutovací sílu. Ale upřímně řečeno, rád si proti svým soupeřům hraje na padoucha, ve skutečnosti je to ale čestný bojovník,“ pronesl Reaper.

„Jdeme zkrátka do toho a svedeme poctivý boj. Oba tam necháme maximum. On se nevzdává, já se nevzdávám. Takže se těším, že se v Saúdské Arábii opravdu zapíšu do historie,“ řekl s nadšením Whittaker.

„Být tomu tak blízko – jak už jsem říkal, plánuju zvýšit svou aktivitu. Dá-li Bůh a mé tělo bude zdravé, není důvod, proč bych tento zápas neměl zvládnout. Co také jiného?“

sipka Čtěte také: Procházkův návrat ke kořenům před UFC 300: O přípravě, zdraví, vnímání tlaku i Rakičovi

Whittaker přišel o pás šampiona střední váhy v roce 2019 s Israelem Adesanyou a rád by ho samozřejmě co nejdřív získal zpět. V posledním zápase s Paulem Costou si připsal vítězství, teď ho ale čeká neporažený čečenský Vlk, se kterým si to rozdá už 22. června v Rijádu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Islam Makhachev

Islam Makhachev vrací úder Dustinu Poirierovi! Rázně mu připomněl, kdo je tady šampion

Makhachev vs. Poirier na UFC 302? Asi by to byla pořádně napínavá bitva, borci se přestřelují už teď.🫣💪Makhachev dal jasně najevo, kdo je...

Dana White nevěřil vlastním očím

VIDEO: Šílený zkrat bojovníka UFC! Za kousnutí přišla diskvalifikace. Soupeř má nové tetování

Pokud máte pocit, že jste v MMA viděli všechno, tento článek vás rychle vyvede z omylu. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night se totiž...

Jiří Procházka

Jiří Procházka predikuje hlavní zápas UFC 300. BJP prozradil, s kým by se rád někdy objevil na kartě

Co nevidět se Jiří Procházka znovu objeví v kleci UFC, tentokrát na jubilejní třísté akci organizace.😎 BJP se vyjádřil ke kartě i k...