Rony Paradeiser hodnotí prvního soupeře v milionové pyramidě a prozrazuje své rituály

Nedávno se Ronald Paradeiser stal šampionem lehké váhy, teď ho čeká druhá série projektu Tipsport Gamechanger. Rony prozradil, jak vnímá svého prvního soupeře a jaké rituály mu pomáhají ke správnému nastavení do zápasu.

Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Korkmaz má atraktivní styl

Není to tak dávno, co Ronald Paradeiser porazil legendárního Ivana Buchingera a získal tak vytoužený pás šampiona. Tím ale Rony ani zdaleka nekončí a letos se zúčastní druhé série milionového projektu Tipsport Gamechanger. Prvním soupeřem mu má být německý zápasník Attila Korkmaz (14-7).

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Nový přírůstek OKTAGOnu je nebezpečnější, než by se mohlo na první pohled zdát. „Je to německá dvojka lehké váhy, je to black belt v jiu-jitsu, nikdy nebyl ukončený na KO nebo TKO, je extrémně sebevědomý,“ popsal Ronyho soupeře ve svém podcastu promotér OKTAGONu Pavol Neruda.

„Je to určitě všestranný bojovník, extrémně dobře ovládá svoje tělo, má velmi zajímavý styl podle mě, zkouší všelijaké otočky, takové nestandardní věci, které se neobjevují v MMA,“ okomentoval Rony svého protivníka. „Naposledy vyhrál na KO high kickem, ty nohy má takové těžké, tvrdé, hodně rád kope,“ dodal Paradeiser.

Jak už bylo řečeno, Attila Korkmaz se chlubí černým páskem v brazilském jiu-jitsu, a tak je na zemi větší hrozbou než jiní. „Nemyslím si, že bych měl tu zem špatnou. (...) MMA není jitsu, to každý musí pochopit, ta hra na té zemi je úplně jiná,“ reagoval na tento fakt Rony.

Ronyho předzápasové rituály

Paradeiser nemá dlouhodobého mentálního kouče, sem tam si ale prý potřebuje s někým promluvit. „Zkoušel jsem třeba Jelínka (mentální kouč Jaromíra Jágra) a ten mi pověděl spoustu věcí, které jsem změnil, a zlepšilo se to,“ připustil Rony.

„Co ale dělám, abych si udržel správně nastavenou hlavu, je to, že každý večer patnáct minut medituju. Když mám blízko k zápasu, tak někdy i ráno, ale večer pokaždé,“ řekl Paradeiser.

Ronymu prý také k úspěchu v kleci pomáhá vizualizace. „Ráno si potom dělám vizualizace na zápas, to dělám vždycky poslední dva týdny, a to si vizualizuju přesně ty detaily toho zápasu, co chci dělat,“ prozradil šampion.

„Ta vizualizace není to, že ten zápas tak má pak vypadat, to je jen kvůli tomu, abyste našli ten moment. Mám nacvičenou nějakou kombinaci a navizualizuju si to tak, že on to vyběhne a já to v tu chvíli udělám,“ vysvětlil Rony.

sipka Čtěte také: Rony popsal nejotravnější zápas své kariéry. S Brichtou a Keitou by si to prý dal klidně znova

Paradeiser připustil, že ho jeho nadcházející soupeř překvapuje svým sebevědomým vystupováním, ale prozradil, že přesto u Korkmaze vidí slabiny, kterých hodlá využít. Například, jak už tomu bývá ve většině jeho duelů, i v tomto případě je Rony vyšší a s touhle výhodou umí šampion lehké váhy OKTAGONu pracovat velmi dobře.

Jaký má Rony přesně game plan, uvidíme už 2. 3. v Ostravar aréně, kde se odehrajou úvodní zápasy druhé série milionového projektu Tipsport Gamechanger.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta

Ondřej Novotný promluvil o soudním sporu s Leem Brichtou. Kudlu do zad prý vrazilo OKTAGONu i KSW

Lea Brichtu co nevidět čeká titulový zápas v KSW, mladý bojovník ale řeší i nepříjemnosti.⚔ S OKTAGONem mají nevyřízené účty, o kterých...

Samuel Pirát Krištofič

Piráta čeká boj na život a na smrt! Krištofič vymění klec za ostrov v reality show Survivor

Samuel Krištofič vybojoval vítězství v nejdůležitějším zápasu kariéry, teď ho čeká docela jiný druh boje.💪 Klec vymění za reality show...

Patrik Kincl

Patrik Kincl prozrazuje důvody, proč kývl na nečekanou Ostravu. Vzpomínka na O2 arenu je hořká

Patrika Kincla čeká začátkem března obhajoba pásu a první zápas po nepříjemném zranění.💪 Vysvětlil, proč na účast v Ostravě kývl.😎