Patrik Kincl prozrazuje důvody, proč kývl na nečekanou Ostravu. Vzpomínka na O2 arenu je hořká

Patrika Kincla čeká začátkem března obhajoba pásu a první zápas po nepříjemném zranění. Vysvětlil, proč na účast v Ostravě kývl, a to i přesto, že původně to vůbec nebylo v plánu.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Kincl: Na zápas v O2 areně se nedívalo snadno

Teprve nedávno byl ohlášený hlavní zápas ostravského turnaje, který se ponese především ve znamení zahájení milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Vrcholem večera bude nicméně titulový souboj o pás střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Piotrem Wawrzyniakem. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Patrik Kincl přiznal, že než na nabídku kývl, řešil v životě pár drobných komplikací, které by někdo mohl považovat za znamení shůry, aby zápas nepřijímal, Inspektor to má prý ale přesně naopak.

„Mně ty překážky spíš, nechci říct pomáhají, ale beru to tak, že když je ta příprava moc snadná, není žádné zranění, tak jsem v tom zápase takový nejistý, jestli jsem udělal všechno správně. Ale když tam jsou takovéhle nějaké záseky, tak se mi většinou podaří parádní výkony,“ pronesl Kincl ve svém vysílání.

„Další důvod, proč jsem s tímhle zápasem souhlasil, byla vzpomínka na prosincové O2. Nekoukalo se mi na to opravdu dobře, fakt mě mrzelo, že tam nemůžu být, divný pocit,“ přiznal Inspektor.

„Ten večer už mě to nebolelo, nevnímal jsem to. (...) Tím, jak jsem měl za sebou celou tu přípravu, tak jsem se cítil opravdu blbě, vadilo mi se na to koukat a nechtěl jsem se znova dostat do téhle pozice,“ ozřejmil Kincl své důvody.

Zranění už je zahojené, přesto je to risk

Pro Patrika Kincla půjde o první zápas od zranění, které ho koncem minulého roku vyřadilo ze zápasu s Vlastem Čepem, jenž na short notice dostal coby náhradního soupeře právě Wawrzyniaka, se kterým svedl souboj o prozatímní titul. Ten získal polský zápasník a Kincla teď čeká nelehká obhajoba.

Zpráva o tomto duelu přišla v každém případě jako blesk z čistého nebe. „Úplně jsem s Ostravou zezačátku nepočítal, každopádně jsem dostal tuhle nabídku a souhlasil jsem,“ prozradil Kincl. „Co se týče mého zdravotního stavu, je to možná lehce riskantní, ale pokud se mi nestane nic v tréninku, tak už mi víc času stejně nepomůže,“ dodal.

„Jasně, je to riskantní, úplně se mi nesparuje ještě lehce, nerad bych se nějakým ostrým sparingem vrátil zase na začátek a riskoval tu operaci, ale věřím, že si to všechno sedne a že už mám zkušenosti na to, abych si některé věci pohlídal,“ pronesl Kincl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička

Tadeáš Růžička už zná výši svého trestu. Na dovolené ho čeká nemilé překvapení

Dlouhé vyšetřování kolem činů bojovníka Tadeáše Růžičky se konečně dočkalo výsledku.🔍 Jaký trest si bude muset bijec odpykat?🔗

Leo Brichta jde do boje o titul KSW

KSW 91 Liberec: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta – datum, program, kurzy, analýza a livestream

Český MMA zápasník Leo Brichta ⭐ má před sebou největší výzvu dosavadní kariéry. V hlavním zápase libereckého turnaje KSW 91 se porve o...

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou

Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu...