Tadeáš Růžička už zná výši svého trestu. Na dovolené ho čeká nemilé překvapení

Dlouhé vyšetřování okolností uniklého videa, které pobouřilo celé Česko, a bojovníka Tadeáše Růžičky se konečně dočkalo výsledku. Přečtěte si, jaký trest mladého bojovníka čeká.

Tadeáš Růžička Foto: RFA

Růžička se dočkal výsledku šetření

Není to tak dávno, co se Tadeáš Růžička ve videu na svých sociálních sítích kál za všechno, čeho se za posledních pár let dopustil. Kromě jiného narážel především na uniklé video, na němž nešetří bezvládně ležícího muže, jehož nemilosrdně fackuje a nadává mu. Právě tohle video se stalo předmětem vyšetřování, kterému je už konec.

CNN Prima News v neděli informovalo o tom, že městské státní zastupitelství potvrdilo, že se Růžičkovi dostalo konečně trestu, který zní „odnětí svobody na jedenáct měsíců s podmíněným odkladem na zkušební dobu v trvání čtyřiceti měsíců“.

Trestní příkaz byl podle všeho vydán už 31. ledna tohoto roku, nicméně Růžička ho podle dostupných informací doteď nepřevzal, a některá média spekulují, že se o výměře svého trestu buď zatím nedozvěděl, nebo se o nich dozvěděl či dozví z jiných zdrojů.

Tadeáš Růžička je nicméně v tuto chvíli na dovolené v Thajsku, kde nedávno natočil pokorné video, v němž v podstatě uznává veškeré své chyby a fanouškům poslal pozitivní vzkaz, kde mimo jiné zmiňuje, že se vydává na zcela novou cestu.

sipka Více čtěte zde: Tadeáš Růžička posílá fanouškům pozitivní vzkaz. Přiznává své přešlapy, teď se prý dává dohromady

Mohl by být tedy vzkaz reakcí právě na tento verdikt? Ať už je to jakkoli, trest bude pravomocný až ve chvíli, kdy si Růžička rozhodnutí soudu převezme. Poté bude mít osm dnů na podání odvolání.

Tadeáš Růžička a jeho přešlapy

Kolotoč kolem Tadeáše Růžičky se roztočil ve chvíli, kdy na veřejnost uniklo video, kde nejenže bezvládně ležícího muže častuje nadávkami typu „chcípák“ nebo „debí*ek“, ale navíc ho ještě fackuje.

Mladého bojovníka odsoudila nejen veřejnost, ale téměř celá MMA komunita, které se samozřejmě kromě Mawarova chování nelíbilo, že podobné činy vrhají na bojové sporty špatné světlo.

Růžička ale tímto neskončil. Po zveřejnění videa a zahájení šetření přišly ještě další epizody, z nichž bojovník nevyšel zrovna dobře. Někdo například zdokumentoval hádku s jeho přítelkyní, která se ho v ten moment očividně bála, a později byl součástí incidentu s dvěma neznámými dívkami, na něž měl být rovněž agresivní.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta jde do boje o titul KSW

KSW 91 Liberec: Valeriu Mircea vs. Leo Brichta – datum, program, kurzy, analýza a livestream

Český MMA zápasník Leo Brichta ⭐ má před sebou největší výzvu dosavadní kariéry. V hlavním zápase libereckého turnaje KSW 91 se porve o...

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou

Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu...

Miroslav Brouž vs Tom Crosby

Co slíbil, to doručil! Rváč Miroslav Brož okouzlil Oberhausen a pak vyzval domácí hvězdu

Nejvýše postavený Čech na kartě turnaje Oktagon 53 v Oberhausenu Miroslav Brož předvedl další nezapomenutelnou bitvu. Podrobnosti si...