Roztáčejte Kolo štěstí u Betana i v říjnu. Co je ve hře?

Oblíbené Kolo štěstí u sázkové kanceláře Betano nezastavuje ani v říjnu. Dále je tak v osudí obrovská porce bonusů, které mohou přihrát zajímavé výhry. Veškeré informace najdete v článku.

Kolo štěstí u Betana Foto: Betano

Betano Kolo štěstí říjen 2022: Další porce bonusů a zábavy

Betano má pro nové i stávající hráče parádní zprávu. Populární promo akce s názvem Kolo štěstí totiž ani zdaleka nekončí. Je tu další prodloužená jízda a vy si tak můžete přijít na free spiny i sázkové bonusy každý říjnový den. Zaregistrujte se u Betana ZDE, ať vám žádný z bonusů neunikne!

Pravidla a podmínky Lucky Rounds: Jak dlouho trvá Kolo štěstí od Betana?

Cesta k free spinům zdarma v online casinu Betano nebo „sázkám zdarma“ v rámci kurzové nabídky je velice snadná. Kolo štěstí se točí už od 15. července a bude tomu tak minimálně do 31. října. A kdo ví, možná se nezastaví ani v následujícím měsíci. Každý jednotlivý den tak můžete jednou vyzkoušet své štěstí. Důležitou podmínkou je provést vklad v posledních 30 dnech.

Jak roztočit Kolo štěstí?

  • Založte si účet u Betana pohodlně online ZDE
  • V horní části (web i aplikace) si posunutím doprava najděte akci Kolo štěstí
  • Zapojte se do promo akce pomocí zeleného tlačítka „Vstoupit“ (Podrobný návod zde)
  • Zatočte kolem štěstí a ihned se dozvíte výsledek Případnou výhru je nutné následně přijmout a využít do 24 hodin

A co si můžete vytočit?

  • Sázka zdarma - sázkový bonus v hodnotě 25 Kč na kurzové sázky
  • Free spiny (Vegas Hry) - na jednom z automatů Multi Vegas 81, Starburst, White King nebo Book of Secrets
  • Žádná výhra - zkuste to příště

Uvítací vstupní bonus až do výše 3000 Kč

S bonusovým názvem „Sázka zdarma“ se můžete u Betana setkat na vícero místech. Více o tom si přečtěte zde. V každém případě platí, že u společnosti Betano se stále něco děje a Kolo štěstí je i díky své pravidelnosti v rámci tuzemských sázkovek skutečně nadstandardní promo akcí, kterou je škoda nevyužít.

Betano si říká o pozornost kromě skvělých bonusů pro hráče i velkou mediální kampaní. Nedávno společnost navázala spolupráce s předními sportovními kluby a díky tomu ji registruje stále více a více sázkařů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vyzvedněte si sázkový bonus 300 Kč za dokončení registrace u Betana

Betano uzavřelo lukrativní spolupráce a střádá velké plány

Pozice společnosti Betano na českém trhu v posledních týdnech výrazně posílila. Důvodem jsou i nově uzavřené sponzorské smlouvy zaručující...

Betano má pro nové hráče uvítací bonus až 3000 Kč

Jak na bonus až 3000 Kč u Betana? Tady je jednoduchý návod

Sázková kancelář Betano má pro nové hráče připravený vstupní bonus až 3000 Kč. Jaké jsou podmínky pro jeho získání se dozvíte v tomto...

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...