Sivák poslal Tokhtarova k zemi. Koho si podá šampion příště?

Turnaj RFA 10 přinesl nespočet energických a napínavých zápasů, kterým vévodil ten mezi Sivákem a Tokhtarovem. Jak vyhrocený souboj probíhal a koho si hodlá šampion podat příště?

Sivák vs. Tokhtarov Foto: RFA

Sivák zakopal soupeře do země

Chvilku visela ve vzduchu hrozba, že se titulového zápasu nedočkáme, nebo alespoň ne ve složení Sivák vs. Tokhtarov. Rakousko-čečenský bojovník Ruslan Tokhtarov převážil o celá dvě kila, a tak se s napětím čekalo, jak se Sivák a jeho tým rozhodnou postupovat dál.

Nebyl by to však Bad Boy, kdyby se nechal zastrašit o něco těžším soupeřem, a tak Sivák rozhodl, že zápas bude. Jeho tým si ale stál na podmínce, že Tokhtarov nesmí do zápasu přibrat už ani deko. Zápas se tedy nejenže konal, ale byla to přesně tak zábavná podívaná, jak se od začátku předpokládalo.

Vašek Sivák předvedl neuvěřitelnou vervu a energický náboj, z něhož šla hrůza i zdálky. Tokhtarov na druhé straně projevil velkou výdrž a dokázal vstřebat neskutečné množství úderů a tvrdých kopů. A sám jich pár rozdal: „Byl nepříjemnej, měl fakt bombu v té ruce..., když tam přišel ten hák, tak jsem to celkem cítil...,“ přiznal Sivák. „... myslím si, že předvedl slušnej výkon, jsem moc rád, že ten zápas vzal,“ dodal.

Vašek Sivák šel do zápasu indisponovaný a na tiskovce pak přiznal, že tomu musel svou taktiku přizpůsobit: „... měl jsem skoro celou dobu otočenej gard a všechny bomby jsem pálil z levé ruky,“ podotknul.

Na tiskové konferenci se mluvilo také o tom, s kým si to Bad Boy rozdá příště: „Necháme ho vychutnat si tento druhý pás šampiona, aby si to trošku užil... pak kontaktujeme Vaška i jeho manažera a budeme hledat další termín,“ řekl s úsměvem promotér organizace RFA Boris Marhanský.

Skloňovalo se i jméno Tadeáše Mawara Růžičky (kterého v nejbližší době čeká zápas se speciálními pravidly v rámci Clash of the Stars), na což Marhanský odpověděl, že takovýto zápas by byl pro Vaška zajímavý jen pod podmínkou, že by Mawar získal titul.

Do té doby však Siváka čeká nelehký zápas v rámci červencového turnaje Yangames Fight Night, který se bude konat v Praze a kde ho čeká bývalý šampion organizací WKN a WAKO PRO, Francouz Eddy Nait-Slimani, který bude i pro ostříleného bojovníka velkou výzvou.

Podívejte se na rozhovor s Vaškem Sivákem před zápasem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český boxer Vasil Ducár

Nabídky z MMA mám na stole. Soustředím se na box, říká Vasil Ducár

Česká boxerská jednička, Vasil Ducár, nám po čase kývl na rozhovor a řeč byla o několika zajímavých tématech. Jaký má názor na bizarní...

Rytmus vs. Kníže

Kníže nedal Rytmusovi vydechnout, rapper měl ale tvrdou hlavu

Během sobotní FNC jsme byli svědky souboje mezi Petrem Knížetem a rapperem Rytmusem. Jak svůj zápas hodnotili? A kdy je znovu uvidíme v...

Souboj roku se kvapem blíží

Očekávaná bitva roku se blíží. Kolik si vydělají Vémola a Kincl?

Turnaj Oktagon 43 v O2 Areně se kvapem blíží. ⚡ S jakou sumou mohou aktéři hlavního zápasu Patrik Kincl a Karlos Vémola počítat na výplatní...