Sledujte živě Rakič vs. Procházka live stream UFC 300 online

Už jen pár chvil nás dělí od souboje Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič na turnaji UFC 300 v Las Vegas. Kde sledovat zápas živě se dozvíte v článku.

Jiří Procházka jde do boje Foto: Profimedia

UFC 300 live: Procházka vs. Rakič živý přenos, online livestream zdarma

Český samuraj Jiří Procházka v noci okolo 3:00 změří síly s Aleksandarem Rakičem. Sázkové kurzy i předzápasové prognózy jsou velmi vyrovnané, takže se můžeme těšit na skvělou podívanou. Sledujte Procházku živě v livestreamu na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na Tipsport TV si můžete od půlnoci vychutnat všechny zápasy turnaje UFC 300 v livestreamu. Hlavním zápasem celé karty je titulový souboj v polotěžké váze mezi šampionem Alexem Pereirou a bývalým šampionem Jamahalem Hillem. Do akce jde celá řada hvězd jako Justin Gaethje, Max Holloway nebo Charles Oliveira.

Fanoušky v Česku ale pochopitelně nejvíce zajímá, jak si ve svém 5. duelu v UFC povede Jiří Procházka. BJP naposledy padl a bude se tak chtít vrátit na vítěznou vlnu. Aleksandar Rakič nestál v kleci 2 roky a jeho aktuální forma je tak velkou neznámou. Oba borci zvládli oficiální váhu bez sebemenšího záváhání a při závěrečném staredownu bylo ve vzduchu cítit velké napětí.

Sledujte nejlepšího českého MMA zápasníka na Tipsport TV

Kdy sledovat Rakič vs. Procházka přímý přenos online a v TV

Na Tipsport TV můžete zápas Procházky sledovat živě a v průběhu duelu využít některý z nabízených live kurzů. Zápas si zde pustíte na celou šířku obrazovky, ať už na mobilu, PC nebo tabletu. Utkání najdete v sekci LIVE, kde vyhledáte konkrétní zápas a stream spustíte přes ikonu play. Přímý přenos v televizi nabízí také stanice Nova Sport 6.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Staredown Procházka vs. Rakič

Nařídit budíky! V kolik hodin Procházka vběhne do klece na UFC 300 v Las Vegas?

Všichni fanoušci bojových sportů už netrpělivě vyhlíží duel českého samuraje Jiří Procházky ⚡ na výročním galavečeru v Las Vegas. Kdy bude...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Patrik Kincl tipuje zápas Jiřího Procházky

Patrik Kincl detailně rozebírá Procházkův zápas a tipuje, kdo získá bonus večera

Šampion Patrik Kincl má rozhodně k zápasu Procházka vs. Rakič co říct, protože se s oběma potkal na žíněnce. Jak se podle něj bude zápas...