Patrik Kincl detailně rozebírá Procházkův zápas a tipuje, kdo získá bonus večera

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Šampion Patrik Kincl má rozhodně k zápasu Procházka vs. Rakič co říct, protože se s oběma potkal na žíněnce. Jak se podle něj bude zápas vyvíjet?

Patrik Kincl tipuje zápas Jiřího Procházky Foto: OKTAGON MMA

Kincl spároval s Procházkou i Rakičem a toto je jeho finální predikce

Analýzu UFC 300 nabídl ve spolupráci se svoji ženou i Patrik Kincl. Jeho pohled na nejočekávanější duel karty má velkou váhu, protože se v minulosti s Procházkou i Rakičem popasoval v rámci tréninků, byť samozřejmě s BJP mnohem častěji.

"Rakičův styl dřív hodně vycházel z wrestlingu, ale postupem času začal zařazovat prvky moderního MMA a hodně zapracoval na postoji. To z něj dělá hodně komplexního zápasníka. V postoji je ortodoxní a skvěle technicky vybavený. Jestli mu to v boxerských výměnách nebude chutnat, pokusí se dostat Jirku na zem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Je to zkušený zápasník, ale podle mě je ta dvouletá pauza příliš dlouhá. Bude na něj upřena velká pozornost, což ho může svázat. Má nadrilovanou kombinaci, kterou zakončuje highkickem. To je jedna z jeho nejsilnějších zbraní. Zároveň to ale není úplně ukončovatel, rád si nechává odstup a nemá rád, když k němu soupeři přiskakují. Přesně z toho ale vychází Jirkův styl.

Silově na tom bude Rakič zřejmě lépe a bude i o nějakých 5 kilogramů těžší, což by mu mohlo pomoct zejména při wrestlingu. Myslím si, že nebude stačit pohybově a rychlostně. Bude chtít Jirku zpomalit calfkickama, což dobře fungovalo Pereirovi a Rakič to určitě ví. Moc šancí pro Rakiče v postoji ale nevidím, pokud na začátku netrefí nějaký lucky punch, nebo mu nevyjde ta jeho jednoduchá kombinace.

sipka Podívejte se, jaké jsou kurzy Procházka vs. Rakič

Jirka půjde až do konce po ukončení. To je prostě on. Bude vytvářet tlak a snažit se Rakiče nachytat kontrem třeba pokud se pokusí o takedown. Měl by na tom být lépe co se týče kardia, byť je pravda, že v 3kolovém zápase se tato výhoda nemusí tolik projevit.

Za mě se Rakičovi povedlo dostat se Jirkovi částečně do hlavy. Sice se snaží nedávat to najevo, ale tam někde vzadu vidím, že ho to štve. To pro Rakiče není dobrá zpráva. Tipuju, že Jirka vyhraje KO/TKO ve 2. kole. Trochu jistější sázka je z mého pohledu kurz na KO/TKO z kterékoliv strany." Kdy a kde sledovat zápas Procházka vs. Rakič si přečtěte v tomto článku.

A kdo by podle Patrika Kincla mohl získat bonus za výkon či zápas večera. Předně je potřeba si říci, že Dana White bonus navýšil na atraktivních 300 000 dolarů, což do velké míry změní dynamiku zápasů a bojovníci budou chtít této mety dosáhnout víc, než kdy dříve.

Bonusy se nejčastěji rozdávají zápasům na hlavní kartě, ale podle Kincla má i tak Procházka solidní šanci získat bonus pro sebe. Z jeho pohledu je ovšem největším kandidátem na extra odměnu souboj Gaethje vs. Holloway.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleksandar Rakič

Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

V tomto článku se blíže zaměříme na bojové styly Jiřího Procházky i Aleksandara Rakiče a podíváme se, kudy by pro ně mohla vést cesta k...

Aleksandar Rakič

Aleksandar Rakič: profil bojovníka – původ, UFC, bojový styl, zápasy, statistiky

Aleksandara Rakiće vnímáme hlavně jako soupeře Jiřího Procházky.⚔️Co je bojovník UFC zač a čeho všeho v bojových sportech dosáhl, se...

Jiří Procházka a Martin Karaivanov

Martin Karaivanov prozrazuje, čím by Rakič mohl Procházku ohrozit a jak je na tom Jirka se zdravím

Bitva Jiřího Procházky už je za dveřmi. Do přípravy s názvem návrat ke kořenům dal maximum.💪 Čím by ho soupeř mohl ohrozit? To prozradil...