Soudný den je tady! Pád legendy, nebo důležitý krok k vytoužené odvetě?

Česko-slovenská bojová scéna je na nohou. V Bratislavě se dnes uskuteční turnaj Oktagon 47, který nabídne odpovědi hned na několik otázek. Podrobnosti se dočtete v článku.

Bitva Vémola vs Langer už dnes večer Foto: OKTAGON MMA

Bratislava žije Oktagonem: Vémolu čeká tichý slovenský válečník Langer

Už dnes od 18:00 se v Bratislavě koná turnaj Oktagon 47 s hlavním zápasem Vémola vs. Langer. Souboj o nesporného krále polotěžké váhy je nesmírně důležitý pro další vývoj v divizi i kariéru legendárního Terminátora. Dokáže si poradit s o hlavu vyšším Pavolem Langerem?

sipka Sledujte Oktagon 47 zdarma na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavnímu taháku turnaje Oktagon 47 bude z blízka přihlížet i Attila Végh, se kterým by se Karlos rád utkal v odvetě Zápasu století. Případná porážka ale tyto plány pořádně zkomplikuje, což Terminátor v žádném případě nechce připustit. Nečeká ho však vůbec nic jednoduchého.

Pavol Langer tradičně působí velice chladně, a přestože na sebe pociťuje zvýšený tlak, podle vlastních slov má zbraně, jak Vémolu porazit. „Přemýšlel jsem nad tím opravdu detailně, což všechno by se v zápase mohlo stát. Karlos je v pozici, že musí, kdežto já můžu. S konkrétními predikcemi jsem ale opatrný, protože až samotný vývoj všechno ukáže. V každém případě je to pro mě čest s ním zápasit“, nechal se slyšet urostlý rodák z Košic.

„On může hodně získat a já všechno ztratit. Rozhodně to nepodcením a půjdu do zápasu na 210 %. Proti těmto typům se špatně nastavuju. Člověk má chuť si s ním podat ruku a jít potrénovat. Mám k němu respekt, to ale nic nemění nic na tom, že si v sobotu večer půjdu tvrdě za svým“, má jasno Karlos Vémola.

V bratislavské Tipos Areně půjde i o zajímavý souboj fanouškovských táborů. Už páteční veřejné vážení naznačilo, že bude mít Vémola v hledišti velkou podporu. Celé město momentálně žije smíšeným bojovým uměním a fanoušci si to náležitě užívají. Organizace Oktagon se do slovenské metropole vrací po půl roce. Všechny zápasy si můžete vychutnat živě v online livestreamu na Tipsport TV.

Sledujte Oktagon 47 s Karlosem Vémolou na Tipsport TV

Slovenský prapor drží Buchinger, Pukač, nebo Ryšavý

V rámci nabité fight card Oktagon 47 dojde i na další zajímavé duely. Karol Ryšavý změří síly s bývalým šampionem lehké váhy, v Oktagonu neporaženým Mateuszem Legierskim. Diamantový čávo Robo Pukač si zase brousí zuby na Matouše Kohouta, který se nově představí ve velterové váze.

Velkou pozornost přitahuje i třaskavý souboj mezi Ivanem Buchingerem a Jakubem Dohnalem. Po dlouhé pauze se v Oktagonu představí i Lucia Szabová a svůj debut si odbyde nadějná slovenská bojovnice Veronika Smolková. Na video z veřejného vážení se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se v sobotu vrací do klece

Očekávaný střet dvou světů se blíží. V zápase mám jen dvě možnosti, říká Karlos Vémola

Větší kontrast už mezi nimi být nemůže. Fenomén Karlos Vémola vyhlíží titulovou bitvu s nenápadným slovenským chasníkem, Pavolem Langerem....

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Pavol Langer

Pavol Langer životopis – MMA zápasy, Oktagon, bilance, statistiky

Co nevidět slovenského obra čeká titulový zápas s českým Terminátorem. Kdo je vlastně Pavol Langer a jak se vyvíjela jeho kariéra?💪💪💪