Očekávaný střet dvou světů se blíží. V zápase mám jen dvě možnosti, říká Karlos Vémola

Větší kontrast už mezi nimi být nemůže. Fenomén Karlos Vémola vyhlíží titulovou bitvu s nenápadným slovenským chasníkem, Pavolem Langerem. Jak by se mohl podle Terminátora zápas vyvíjet?

Karlos Vémola se v sobotu vrací do klece Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola před bitvou s Langerem: Ideální by bylo ukončit ho v 1. nebo 2. kole

Tady trashtalk a napětí nečekejte. Mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem panuje před turnajem Oktagon 47 v Bratislavě vzájemný respekt, což je pro Terminátora poměrně nezvyklá pozice. Sílu a přednosti sobotního soupeře si ale velmi dobře uvědomuje. V zápase bude mít podle vlastních slov jen dvě možnosti.

"On je nejsilnější v pozdějších kolech. Nikdy to nezabalí, je to takový diesel, který se postupně rozjíždí. Rozhodně ho nemůžu podcenit. Musím v pozdější fázi zápasu být silnější a rychlejší, a nebo ho rovnou ukončit v prvním, nebo druhém kole"

Sledujte Oktagon 47 s Karlosem Vémolou na Tipsport TV

O tom, že je Pavol Langer nebezpečným soupeřem nepochybuje ani trenér André Reinders. Pod jeho vedením Karlos absolvoval závěrečné drily, při kterých mu Langera simuloval Daniel Škvor.

Sám Terminátor chtěl v přípravě spárovat s těžkými váhami, a tak si přizval i svého kamaráda, Michala Martínka. Vémola si je totiž dobře vědom, že po silové stránce půjde o nesmírně náročný duel od první do poslední vteřiny.

Pavol Langer je totiž nesmírně kvalitní wrestler a navíc disponuje zmíněnou buldočí povahou. Závěrečné kilogramy před páteční ranní váhou nechává Terminátor na poslední možnou chvíli, i proto se během přípravy cítil velmi dobře.

Odpověď na otázku, kdo si v souboji šampionů dokáže prosadit svou taktiku, se dozvíme už v sobotu okolo 23:00. Na našem instagramu si můžete zahrát o PPV kód a sledovat celý turnaj živě zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Palo Langer s promotéry Oktagonu

Langer je lidový hrdina, říká Palo Neruda. Promotér Oktagonu dal k dobru vtipnou historku

Příběh Pala Langera fascinuje nejednoho fanouška MMA, slovenský obr💪 je známý specifickou povahou. Své o tom ví i promotér Oktagonu Palo...

Palo Langer

Pavol Langer: Pod tlakem by měl být Karlos. On je ten, kdo musí, já jsem ten, kdo může

Pavol Langer se chystá na důležitý zápas s Karlosem Vémolou.💪 Jak se na souboj v Bratislavě cítí a jak vnímá duel s českým terminátorem?💥

Ivan Buchinger má před sebou zápas s Jakubem Dohnalem

Oktagon 47: Ivan Buchinger vs. Jakub Dohnal analýza, kurzy a sázkový tip

V hlavním předzápase turnaje Oktagon 47 ⚔️ dojde na souboj generací mezi Ivanem Buchingerem a Jakubem Dohnalem. Podrobnosti k najdete v...