Langer je lidový hrdina, říká Palo Neruda. Promotér Oktagonu dal k dobru vtipnou historku

Příběh Pala Langera fascinuje nejednoho fanouška MMA, málokdo by ještě nedávno čekal, že právě slovenský obr se utká s Karlosem Vémolou. Držitel prozatímního titulu polotěžké váhy je známý specifickou povahou. Své o tom ví i promotér Oktagonu Palo Neruda.

Palo Langer s promotéry Oktagonu Foto: OKTAGON MMA

Langerův příběh je jako pohádka

Palo Langer byl kdysi dávno součástí vůbec prvního turnaje Oktagonu. Tenkrát prohrál v prvním kole na TKO s Michalem Kotalíkem. Ještě tehdy by nikoho nenapadlo, kam až to slovenský bojovník dotáhne. Než Langer předvedl své kvality v duelech s Xavierem a Poppeckem, platil spíše za outsidera. Vsaďte si na favorita zápasu Langer vs. Vémola a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pavol Langer se kromě statné postavy vyznačuje specifickou povahou – tichý bojovník je považovaný za skromného a poctivého introverta, kdekdo by ho ale označil i za zvláštního. Své o tom ví i promotér Oktagonu Palo Neruda, který v rozhovoru pro Šport.sk povyprávěl zajímavou historku.

„Když měl zápas v Oberhausenu, točili jsme s ním Cestu na Oktagon a kluci ze štábu mi volali a říkali mi: To je tak zvláštní, on je a není k dispozici, takový plný záhad, na nic nám nechce odpovídat,“ popisoval Palo Neruda.

Pavol Langer byl prý během natáčení tajemný a omlouval se štábu, že možná bude muset odběhnout, aby si zajel do nemocnice. Nic víc ale slovenský zápasník neprozradil, a tak byli členové štábu zmatení.

„Pak z něj vypadlo: Přítelkyně je v nemocnici a rodí. A on to nikomu nechtěl říct. Nikdo to nevěděl. Říkal: Já nechci, aby to někdo věděl, dokonce i rodičům jsme to řekli před třemi týdny. (...) Takže on to měl tak, jako že: Tak já tady natáčím, moje žena rodí, a když náhodou porodí, tak já si odběhnu, pánové, a potom se vrátím,“ smál se Neruda.

„Tak to byl fakt bizar teda. To vypovídá o tom Palovi, že to má nějak jinak nastavený ten svůj svět okolo sebe. Je to možná vlastně sympatičtější, že je to takový zvláštní člověk,“ usmíval se Neruda.

Langer tomu dává všechno, ale nedokáže to prodat

Pavol Neruda podotknul, že Langer je momentálně zajímavý tím, že je v podstatě úplným opakem extrovertního Vémoly, jenž velmi dobře ví, jak se prodat. To samé by si přál v budoucnu i pro Langera, který v součtu za stejnou dřinu získá méně než výraznější zápasníci.

„Palo je na opačné straně toho pole. Je až zvláštní tím, jak je samotářský, jak se prezentuje, jak mluví. To trochu pomáhá, že ho to dělá zajímavým, ale nikdy z něho nemůže být obrovská hvězda, tohle je málo na to, aby člověk dokázal na sebe upozornit, aby mohl být ten sportovec formátu Attila, Karlos, i kdyby dosahoval těch jejich sportovních výsledků,“ vysvětlil Neruda.

„Ta uzavřenost v tom člověku brání. Když nepoví svůj názor, nepoví, co si myslí, drží to stále v sobě, poví jen těch nejnutnějších deset slov na otázky, nikdy k sobě nedokáže připoutat masy fanoušků. Člověk musí polarizovat, vyvolávat nějakou veřejnou debatu tím, co poví, a to on nedokáže, což je škoda,“ připustil Neruda.

Podívejte se na sázkový tip zápasu Langer vs. Vémola: Oktagon 47: Vémola vs. Langer – analýza, kurzy, program, výsledky, livestream

„On by si zasloužil pozornost. (...) On obětuje všechno tomu sportu stejně jako Karlos třeba nebo další, ale dostane za to méně, protože to nedokáže prodat. A já bych mu hrozně přál, aby se to naučil,“ uzavřel Neruda.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matouš Kohout má před sebou novou výzvu

Matouš Kohout: Přechod do velteru mi schválil i Patrik Kincl. Cíl zůstává stejný

Bojovníka Matouše Kohouta čeká po letech velká změna. Sparing partner Patrika Kincla se přesouvá o váhovou kategorii výše a hned na úvod...

Karlos Vémola a Ondřej Novotný

Promotér Novotný je nadšený z přípravy Karlose Vémoly: „Bere to fakt vážně“, říká

Bratislavský turnaj Oktagon 47 se kvapem blíží. Aktéři hlavního titulového souboje o pás polotěžké váhy míří se svou přípravou do finále....

Palo Langer

Pavol Langer: Pod tlakem by měl být Karlos. On je ten, kdo musí, já jsem ten, kdo může

Pavol Langer se chystá na důležitý zápas s Karlosem Vémolou.💪 Jak se na souboj v Bratislavě cítí a jak vnímá duel s českým terminátorem?💥