Tadeáš Růžička posílá fanouškům pozitivní vzkaz. Přiznává své přešlapy, teď se prý dává dohromady

Není to tak dávno, co kolem Tadeáše Růžička vzniklo velké pozdvižení. Situace se už uklidnila a zdá se, že bojovník teď konečně zpytuje svědomí a hodlá ve svém životě leccos změnit. Fanouškům poslal pozitivní vzkaz.

Tadeáš Růžička Foto: RFA

Tadeáš přiznává, že udělal chyby

Tadeáš Růžička patří mezi ty kontroverznější ze světa bojových sportů, teď se ale zdá, že si mladý talentovaný bojovník sahá do svědomí a přiznal sobě i světu, že v životě udělal pár chyb.

V tuto chvíli je Růžička v Thajsku, kde si to podle příspěvků na sociálních sítích dosyta užívá, a proto svůj vzkaz zahajuje nezvykle pokorným prohlášením, že na nikoho „nechce machrovat“. „Lidi, já tady na vás nechci machrovat, já vás chci motivovat,“ řekl Tadeáš na úvod.

„Vybral jsem si fightlife, nikdy jsem tomu nevěřil, že si vydělám nějaké peníze. Dobře, procestoval jsem, dá se říct, celý svět, čekal jsem vždycky na příležitosti, mých pádů bylo až dost, hlavně poslední rok, dva, kdy jsem se choval jako č**ák,“ připustil Tadeáš Růžička.

„I tohle byla moje cesta, vrátit se sem do Thajska, dát se dohromady, uvědomit si, že ten sport miluju a chci v něm něco dokázat a věřte nebo ne, stojí to za to, takže věřte svým snům a přeju vám to,“ dodal Mawar na závěr pozitivní vzkaz fanouškům.

Mawar a jeho kauzy

Tadeáš zmínil ve svém příspěvku období posledního roku či dvou a narážel tak na své nedávné kauzy. Vše začalo uniklým videem, kde se Tadeáš dopouští násilí na neznámém člověku. Na to se ale nabalovaly další průšvihy a Tadeáš se tak dostal do zdánlivě nekonečné spirály problémů.

sipka Čtěte také: Gábor Boráros vyvrací spekulace ohledně účasti v Clash of the Stars a uvádí věci na pravou míru

Veřejnosti na tom všem ale vadilo hlavně to, že z Tadeášových úst neslyšeli ani omluvu, ani slova lítosti. Ale jak se říká lepší pozdě než nikdy. Z Růžičkova aktuálního videa se zdá, že svých skutků nakonec skutečně lituje a podle všeho otevírá novou kapitolu života, ve které chce být lepší.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gina Carano

Bývalá MMA zápasnice a hvězda seriálu Mandalorian žaluje Disney. Podporu našla u Elona Muska

Gina Carano se jako bývalá MMA zápasnice dostala před kameru coby postava seriálu Mandalorian.🎥 Pak byla vyhozena a teď žaluje filmové...

Ronald Paradeiser

Paradeisera čeká v milionové pyramidě Attila. Úvodní kolo Gamechangeru už má jasnější obrysy

Začátek března bude ve znamení Tipsport Gamechangeru 2 a karta už se rýsuje.👀 Svého soupeře dostal i současný šampion lehké váhy Ronald...

Princezna Droběna

Klan Kotlárovců má pozvednout princezna Droběna. 262 kg vážící žena chce do klece Bendu

Jestli si myslíte, že jste na poli bizáru viděli všechno, tak vás rádi vyvedeme z omylu. Hvězdu Clash of the Stars, Karlose Bendu, si vzala...